2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😭😭😭😭😭😭😭😭

286 بازدید | 20 پست

خیلی شدید یچه میخواد از طریق ای وی اف باردار اما هفته نهم قلبش از ضربان افتاد و تنهام گذاشت افسرده شدم 😭😭😭 یعنی میشه دوباره باردار بشم از ای وی اف ؟خیلی ناراحتم کسی بوده دوبار پشت سرهم از ای وی اف باردار شده باشه ؟😭😭😭😭😭😭

ای خدا متاسف شدم واقعا من یکی رو میشناسم که ای وی اف کرد نا موفق بود اونم سقط شد بچش بعداز دو سه ماه خورش طبیعی باردار شد

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم دکتربهم گفته.ای وی اف روانجام بده..ولی میترسم فقط هزینه کنم..سقط بشه..الان یسری ازمایش براشوهرم نوشت..گفت انجام بده.برام بیار..دیگه بهت میگم ای وی اف رو انجام بدی یا بازدوره ی دارو رو ازسرشروع کنیم

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
ای خدا متاسف شدم واقعا من یکی رو میشناسم که ای وی اف کرد نا موفق بود اونم سقط شد بچش بعداز دو سه ماه ...

عزیزم من شوهرم آزو اسپرمی داره به خاطر همین اصلا امکان نداره طبیعی باروار بشم 😭😭😭😭

اره دوست من۷بار ای وی اف کرد الانم دوقلو داره

من فقط شش تا جنین دارم که اگر همشون از فریز دربیان فقط ۳ بار میتونم انتقال بدم ب۵دش نمیدونم دوباره بشه ازش اسپرم گرفت یا نه