2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 19 پست
نه عزیزم .‌توقعت درست و منطقیه . ولی وقتی میبینی درک طرف مقابلت انقد کمه بجای اینکه خودتو شلاق بزنی ...

راست میگید باید همینطوری باشم ولی واقعا چرا انقدر بد کردن و خودشونم نمیفهمن برای خودم متاسفم که به جای این همه محبت به جای اینکه محبت تحویلم بدن جاش غرور و خودخواهی بهم تحویل دادن 

عزیز،پدرم ک فوت شد شب هفتش پدر شوهرم اومد خونه مادرم ک ماهم اونجا بودیم روکرد گفت مراسم گرفتنتون خوب ...

خیلی سخته تو شرایط غم باشی اطرافیانتم به جای کمک و محبت نمک روی زخم باشن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راست میگید باید همینطوری باشم ولی واقعا چرا انقدر بد کردن و خودشونم نمیفهمن برای خودم متاسفم که به ج ...

بیخیال بابا . بخدا خانواده شوهرم بلاهایی سرمنو خانوادم اوردن ک عقل جن بهش نمیرسه . الان بعدچن سال مادرشوهرم و دختراش باکله افتادن تو چاهی ک برا ما کنده بودن 

ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس
بیخیال بابا . بخدا خانواده شوهرم بلاهایی سرمنو خانوادم اوردن ک عقل جن بهش نمیرسه . الان بعدچن سال ما ...

الان شرایطم جوری هست که خیلی دل نازک شدم و واقعا دوست و دشمنم رو شناختم