بچها گلاب رو تون ببخشید امروز رفتم دسشویی... بعد خون دیدم 😬 تو مدفوعم. درد نداشتم. یبوستم نداشتم ن امروز ن روزای قبل. ولی نگرانم. ی.کوچولو هم فقط احساس سوزش دارم. خیلی کم. کمه کم. تو اینرنت گشتم دربارش تحقیق کردم ممکنه مشکل همورویید یا همون بواسیر باشه اونم از نوع داخلیش. بنظرتون بیخودی نگرانم یا باید پیگیری کنم 😐
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی... چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف... چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست... چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
منم بعد از یه دوره اسهال ویروسی یبوست شدید شدم جوری که تو عمرم اینجور نشده بودم از دیروز تا امروز صبح که میرفتم دستشویی خون میدیم خون شفاف البته برا من با درد و سوزشه دیشب رفتم دکتر عمومی برام پماد آنتی همروئید نوشت گفت به خاطر یبوستت بوده از دیشب تا حالا زدم الانم تو تشب آب گرم نشستم به توصیه ی پزشک گفت روزی یکی یا دوبار 20 دقیقه بشینی خیلی آرومت میکنه حالا شما باز ی پزشک خودتو نشون بده تو نت که میری از هر چی میگن آخرش به سرطان ختم میشه آدم بیشتر خودشو میبازه به قول همین دکتر خانوادگیمون میگه هر چی که دیدید همون اول سریع بیاد دکتر که انقدر استرس بهتون وارد نشه این استرسه خودش بدتر از هر چیزه