2777
2789
عنوان

احساس تنهایی...

162 بازدید | 6 پست

سلام:(

به شدت احساس تنهایی میکنم... ۱۸ سالمه و پشت کنکوریم... مامانم مجبورم میکنه س روز در هفته از صبح تا شب برم کتابخونه.اونجا همش ذهنم درگیره... حوصلم سر میره.خوابم میگیره.

درس خوندنم بی فایدست... یادم میره همش به مرور نمیریه سریع یادم میرع.احساس افسردگی میکنم.دلخوش بودم ب گواهی نامه ک اونم دارم رد میشم ۳ بار شد... خلاصه من چیکار کنم یکم حالم خوب شع...خیلی حالم بده.

تا یکم دیر پا میشم مثلا ۹ پا میشم مامانم دعوام میکنه ک چرا موندی پشت کنکور... مدام دعوامون میشه. استرس دارم سر خوردم.امسال رتبم افتضاح شد تجربیم. میگن ی رشته چرت برم بهتره تا بموتم.... خلاصه خیلی خرابه حالم

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑

خب بنظرم ویس های دکتر افشار رو گوش بده حالت بهتر شه...ویس انگیزشی

ی کانال پرسش و پاسخ هم داره همینو ازش بپرس...اون مشاوره بلده

کانالش اینه:alirezaafsharofficial

توی بیو تلگرامش هم آیدی بقیه کانالاش هست

ای داد به داد دل ما کس نرسید از بس که بلند بود داد دل ما

عزیزم نماز بخون ان شاالله که میخونی ببین زندگیت چه قدر پرمعنا میشه حتی با وجود سختی ها .با خدا ارتباط برقرار کن با امام زمانت حرف بزن .من ۳ روز هست نی نیم قلبش وایساد تو شکمم ولی وقتی خدا هست امام حسین هست داره مارو میبینه چرا غصه بخوریم .دنیا سختیاش زیاده باید قوی بشی اینا همه برا اینه که تو بری تو بغل خدا بهش نزدیک بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نماز بخون ان شاالله که میخونی ببین زندگیت چه قدر پرمعنا میشه حتی با وجود سختی ها .با خدا ارتبا ...

چقدر قوی هستین😢❤

دعا کنین منم یکم قوی شم:(

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑

شما ارتباطتو قوی کن با خدا ببین چه قدرتی بهت میده من که رابطم ضعیفه شما فکر میکنی قوی هستم ببین کسی که ارتباطش قویه چی میشه .خوش به حالت ۱۸ سالته من عاشق اون سنم آخه همون سن بودم خدا رو پیدا کردم خیییییلی قدر سنتو بدون امشب شب شهادت حضرت رقیه هست ان شاالله خودش دستتو بگیره. من هر سال تو خونمون روضشو میگرفتم امسال اینجوری شدم توفیق نداشتم خیلی حاجت میده دختر امام حسین ازش بخواه من دست خالی هیچ وقت برنگشتم. شمام همین طور .منم ۲۶ سالمه ها خیر پیر نیستم ولی سن شما یه چیز دیگس

من روزی که دکتر گفت قلبش وایساده و نفهمیدی خیلی گریه کردم و ناراحت بودم و حتی اگه افسرده میشدم براش توجیه داشتم .ولی توجیهاتو  بذار کنار همیشه برا غصه خوردن بهانه هست به خودت بگو من از دست مامانم و درسام و گواهی نامه و هر چی بشینم ناراحت بشم که چی مشکلی حل میشه نه تا آخر عمرت غصه بخور چیزی نمیشه فقط عمرتو هدر دادی .من بعد گریه هام اینا رو به خودمم گفتم .گفتم من یار امام زمانم یار ضعیف و شل و این که بزنم تو سر خودم که بچم مرده نمیخواد .به خودت بگو من یار امام زمانم باید قویرباشم همش بگو به خودت من چون خودم درگیر بودم اینا رو بهش رسیدم به شمام میگم وگرنه من کیم که نصیحت کنم 😔