2777
2789
عنوان

برادرشوهرم.....

405 بازدید | 19 پست

دكتر بهش گفته ديسك دارى چندروزه خيلي كمرش درد ميكنه ن غذا ميخوره ن ميتونه مسكن بخوره چون فشار داره

دنبال دكتر خوبيم واسش اما دكتراى خوبه ماهانه نوبت ميدن

دعا كنيد حالش زود خوب بشه خيلي آدم خوبيه☹️

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله زود خوب میشه.برادر منم دیسک داشت به قدری شدید بود که پاهاش بی حس میشد عمل کرد شکر خدا خوب شد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ان شاالله زود خوب میشه.برادر منم دیسک داشت به قدری شدید بود که پاهاش بی حس میشد عمل کرد شکر خدا خوب ...

مرسى عزيزم 🙏🏻مامانمم داشت عمل كرد همون شب عمل راه رفت تازه اوضاعش افتضاح بود

اين بيچاره دكتر خوب واسش پيدا نميشه

مرسى عزيزم 🙏🏻مامانمم داشت عمل كرد همون شب عمل راه رفت تازه اوضاعش افتضاح بود اين بيچاره دكتر خوب ...

اگه تهران بتونید بیارید دکتر حسن عباسی عالیه عالی...تو نت سرچ کنی ادرس و .. میاره تو خیابان جم هست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دکتر عادل نادری میشینه.. چن سال پیش پدرمو عمل کرد دیسک کمر داشت فلج شده بود بخدا بعد عمل خوب شد من خ ...

مرسى عزيزم خدا باباتو واست حفظ كنه💙🙏🏻 عصرى پيداش ميكنم عكسشو ببرم نشونش بدم كاش هنوزهم نادرى باشه بيشتريا رفتن كيانپارس ادرس دقيقشون پيدا نميشه

اگه تهران بتونید بیارید دکتر حسن عباسی عالیه عالی...تو نت سرچ کنی ادرس و .. میاره تو خیابان جم هست

اگه دردش آروم بشه همه جا ميشه ببريمش الان خيلي حالش بده 

ي دكتر بيشعور ديروز بهش گف پنجاه درصد شايد فلج بشى اينم خودشو باخته

اگه دردش آروم بشه همه جا ميشه ببريمش الان خيلي حالش بده  ي دكتر بيشعور ديروز بهش گف پنجاه درصد ...

خدا نکنه روحیه خیلی مهمه.ان شاالله به زودی زود خوب میشه