2777
2789
عنوان

کرم پودر

379 بازدید | 18 پست

خانمها بهترین کرم پودر برا پوست روشن چیه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

هدی بیوتی ولی اگه برای مصرف روزانه میخوای مناسب نیست

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کرم پودر برای پوست روشن اصلا معنی نداره کلی مارک وجود داره

عزیزم چه قیمتی میخوای؟ 

جنس پوستت چیه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الهام خانم دوستم روزنه تا ميرم جلو آفتاب همه صورتم پر لک میشه  ضد آفتاب هم تاثیر نداره بدتر میشه کرم پودر دوسه خریدم نمیدونم خوبه يانه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
اینجوری پوست کمتر آسیب میبینه  نه ؟

اره بابا نیازی نیست به نظرم به اینکه یه ماسک به عنوان ارایش بیاد رو صورت.من احساس میکنم ارایش باید زیباییای صورتو به چشم بیاره نه اینکه کلا صورتو عوض کنه

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم