2777
2789

من چند ماه خوردم بسیار تند بود.اسپرم شوهرم ضعیف بود کاسنی و یسری دارو گیاهی میخورد.خودمم ذخیره تخمدانم پایین بود ماه چهارم مصرف باردار شدم.و الان تو پنج ماهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند ماه خوردم بسیار تند بود.اسپرم شوهرم ضعیف بود کاسنی و یسری دارو گیاهی میخورد.خودمم ذخیره تخمدا ...

خواههههههش میکنم دقیق توضیح بده چطوری مصرفش کردی قرصشو یا گیاهشو چطوری خوردیش وضعیتت چطور بود؟

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

گیاهشو گرفتم.شبیه دونه ها فلفل سیاهه تو یکونونیم لیوان اب ک جوش اومد یه قاشق پربا خوری میریختم میزاشتم قشنگ دم بکشه یهدلیوان میشد بعد از وم یکم نبات میزدم میخوردم ده دفه اول گر میگیری 

از شش قاعدگی میخوروم تا روز چهاردهم فقط هر روز یه لیوان دم نوش ماه اخرش علاوه براین تخم‌مرغ خام سه ر ...

تنبلی داشتی دکتر بهت چی گفته بود فولیکولت جند بود؟ از عطاری گرفتی؟چطوری دم میکردی؟ تخم مرغ خام محلی؟برای چی

از شش قاعدگی میخوروم تا روز چهاردهم فقط هر روز یه لیوان دم نوش ماه اخرش علاوه براین تخم‌مرغ خام سه ر ...

کاسنی چطور ب شوهرت میدادی تووخدا ب منم بگو خیلی منتظرم کلی دکتر رفتم فایده نداره خودم تنبلی دارم هرکاری کردی ب منم بگو انجامش بدم خواهش میکنم 😢😢😢😢

تنبلی داشتی دکتر بهت چی گفته بود فولیکولت جند بود؟ از عطاری گرفتی؟چطوری دم میکردی؟ تخم مرغ خام محلی؟ ...

تخم‌مرغ برای گرم کردن رحم.پنج انگشت برا سایز فولیکول.شش ماه قرص محرک‌خوردم فولیکولام رشد داشت اما باردار نمیشدم.پنج انگشت ب توصیع دکتر سنتی شزوع کردم.کاچی تو قاعدگی میخوزدم.چایی زعفران.روز هفتم‌هشتم.زرده تخم‌مرغ تو نوار بهداشتی میمالیدم ب جا نوار میزاشتم صب تا شب رحمو‌گرم‌میکنه.برگ‌کاسنی عطاریا دارن برا شوهرت قبل از غذا یه قاشق پر صب ظهر شب

دارو کَوَر.باه مردان.برا خودتم از عطاری دارو امادگی رحم.و باه زنان بخر دستور داره

کپسول ویتامین E۴۰۰ برا تخمک عالیه هم‌خودت هم‌شوهرت بخورین.و کپسول زینک.فولیک اسید اینا رو جفتتون روزی یکی.شیر عسل ما جفتمون میخوردیم بادوم روزی ۱۰ تا هر روز ایشالله ک باردار بشین

کپسول ویتامین E۴۰۰ برا تخمک عالیه هم‌خودت هم‌شوهرت بخورین.و کپسول زینک.فولیک اسید اینا رو جفتتون روز ...

شما دارو چی خورید برای رشد فولیکول؟ من فولیکول غالب ندارم اصلا یعنی ممکن پنج انگشت فولیکول بزرگ کن

تخم‌مرغ برای گرم کردن رحم.پنج انگشت برا سایز فولیکول.شش ماه قرص محرک‌خوردم فولیکولام رشد داشت اما با ...

تخم مرغ محلی زدین؟ عفونت نمیاره؟ چای زعفران چطوری طریقع مصرفش اگ بشه همه کارهایی ک هم خودت هم شوهرت با طب سنتی انجام دادین بگین تو این تاپیک کسایی ک تو این انتظار تلخ مادر شدن هستن استفادا کنن شماهم ثوابی برده باشی بخدا خسته شدم دیگ😢😢

تخم مرغ محلی زدین؟ عفونت نمیاره؟ چای زعفران چطوری طریقع مصرفش اگ بشه همه کارهایی ک هم خودت هم شوهرت ...

نه عزیزم عفونت نمیاره.دو روز استفاده کن بعد از پری.اگه فک‌کردی عفونت داری یا داشتی از قبل.زاج سفید اندازه یه نخود بزار داخل واژنت خودش اب میشه تمام عفونتاتو میریزه بیرون.برای نزدیکی هم سه روز شوهرت تخلیه نشه خوبه روز چهارده برین اقدام.

رازیانه هم برا رشد تخمک خیلی خوبه اما باید صبح دم کنی یک لیوان.و حتما عصر گیاه بومادران دم کنی و بخوری .شبم پنج انگشت دم کن.دوروز قبل اقدامت برو سونو ببین رو تخمکات چه تاثیری داره.دکتر من گفت کته لپه..خورشت کرفس..بروکلی..املت گوشت حتما تو طول هفته بخورین.برا مواد کاجی تو قاعدگی.یه قرص کمر هست مغزشو دربیاری اسیاب کنی بریزی تو کاجی خیلی عالیه.طریقه مصرف قرص کمر برای خوردن از عطاری بپرس بهت میگه فقط تو حلوا کاچی بریز به تنهایی نخور

کمرتو تو دوران قاعدگی گرم نگه دار.تو اون ایام زیاد خودتو با اب نشور با دیتما خودتو هشک‌کن توالت میری لااقل دو روز اول.حمام هم بزار تموم بشه قاعدگیت.ورزش کن اگه وزنت  بالاس.زیر دلتو از زیر ناف ب پایین با روغن سیاه دونه چرب کن.پنیرو هیچ وقت با گوجه خیار نخور بسیار سرده.سعی کن غذاها ک طبعش گرمه بخوری تنبلی تخمدانت رفع میشه