2777
2789

خیلی سخت.. خیلی.... همش توهم... همش صدا و تصاویر عجیب..... سردرد های وحشتناک... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبين هستن اما اگه تحت نظر روانپزشك باشن كنترل ميشن من پزشك و مهندس ميشناسم ك اين بيماري و دارن اما تحت نظر روانپزشك زندگي عادي دارن و كارشونو هم انجام ميدن

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
بدبين هستن اما اگه تحت نظر روانپزشك باشن كنترل ميشن من پزشك و مهندس ميشناسم ك اين بيماري و دارن اما ...

بدبین 

یعنی از ادمها بدشون میاد نهایتا 

یا فک میکنن همه کلاهبردارن 

یا زنشون یا شوهرشون خیانتکار

خوب صد مدل دیوونه داریم من نمیدونم چه مدلین .میدونستم سوال نمیکردم.مثلا یه خواستگار رو از کجا بدونیم ...

عزیزم اگه خواستگاره برو تحقیق محلی.رفتارهای قبلیش نشون میده

من یکی از نزدیکام خواستگارش پارانویید بود،نزاشت پدرش تحقیق کنه.اگه این کارو کرده بودن دیگه مطلقه نمیشد بعد ۶ ماه

میشه بیشتر توصیح بدی

من از نزدیک ندیدمشون. فقط یه کتاب راجبشون خوندم... 

عجیب بود. طرف موجوداتی رو میدید ک کسی نمی‌دید.... 

حرفای عچیب میزد... می‌گفت اون گوشه یکی داره بهم لبخند میزنه.. میگه تو مال مایی... ازین چیزا... همه فکر میکردن جن زده اس.. ولی در اصل اسکیزو فرنی داشت. 

یه مرد پیر هم تو کتاب این بیماری رو داشت و سعی می‌کرد بدون درمان خودشو خوب کنه. رمان بود. 

دو قسمتی بود. قسمت اول ربطی به اسکیزوفرنی نداشت سگ خانه زاد. قسمت دوم اما کلا این بود عشق و لازانیا... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بدبین  یعنی از ادمها بدشون میاد نهایتا  یا فک میکنن همه کلاهبردارن  یا زنشون یا شو ...

نه افكاري تو ذهنشون مياد فكر ميكنن عليه شون داره تو طئه ميشه اما با دارو كنترل ميشه من يكي از دوستام هست اما زندگي معمولي داره شاغل هست تحصيل كرده هست و كارمند بانك اگه دارويي ك پزشك واسش تجويز كرده نخوره بيماريش بر ميگرده اما وقتي داروشو مصرف ميكنه خيلي خوب و عادي هست از نظر اجتماعي و رفتاري از مني ك سالم هستم موفق تر هست اين دوستم

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

نرخ ابتلا به شیزوفرنی بین ایرانیان چقدر است؟بر اساس نرخ آمار جهانی، در حال حاضر باید حدود 800 هزار بیمار مبتلا به اسکیزوفرنی داشته باشیم (1 درصد از جمعیت). اما آمارهای ثبت شده در بیمارستان ها و کلینیک های روانی نشان از مراجعه تنها 100 هزار نفر به دلیل این بیماری دارد (منبع).

این رقم، فاصله زیادی با استانداردهای جهانی دارد، که البته نشان از سلامت جامعه نیست و نباید مایه شادی باشد.

دلیل این فاصله می تواند فقر، ترس از انگ های اجتماعی یا عدم شناخت از بیماری باشد.

خانواده های زیادی هستند که از ماندن نوجوان خود در خانه، انزواطلبی و عدم ارتباط با دوستان و سکوت او خوشحال می شوند. این در حالی است که همراهی این علائم با علائمی مانند دشمن پنداری دیگران، شنیدن صداهایی که وجود ندارند، حرف زدن با خود و علائمی از این قبیل باید موجبات نگرانی خانواده را فراهم کند و برای درمان مراجعه کنند.

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج