نیازی نیست این مسائل رو به خواستگارت بگی .. نگفتن نازایی که.. درمان کن ان شاا.. خوب میشی
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
فکر نمی کنم برای بچه دار شدن مشکلی پیش بیاد خیلی ها تنبلی دارن منم داشتم و الان باردار ...
میشه بگی قبل بارداری تغذیه ات چی بود. من یه سقط داشتم بعدش کیست اوردم خوب شد. الانم سه ماهه اقدامم خبری از نینی نیست.. انگیزه ام از دست رفته
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
ان شاا.. به سلامتی بارداریتو بگذرونی ونینیت وبغل بگیری
یکی از دوستای من پژوهشی در مورد سلامت زنان داره. برای این که بتونه کارش رو انجام بده نیاز داره که یه بررسی انجام بده بین تعداد مشخصی از دخترها و زنهای ایرانی و مشکلاتی که احیانا براشون پیش اومده.
اگر چند دقیقه وقت داشته باشین ممنون میشم لطف کنین و به این پرسشنامه جواب بدین و اون رو برای اطرافیانتون هم بفرستین. خیلی این موضوع براش مهمه و خیلی کمک بزرگی بهش میکنین.
اگه تنبلی تخمدان دارین و دنبال درمان قطعی و دائمی می گردی باید بهت بگم دکتر فرهانه امینی یکی از بهترین متخصص های زنان در ایران هستند که مشکل خیلی ها رو حل کردند و هیچ گونه عوارضی به همراه نداشته روش های درمانی ایشون.