2777
2789
عنوان

بیاین مشورت

36 بازدید | 7 پست

بچه ها.شما در ماه چه خرجایی میکنین؟بحز خرید خونه و لباس و قبض موبایل از پول خودتون چ خرجایی میکنین؟

شوهرمن همش میخواد از پولم کم کنه.اما از چیزای دیگ کم نمیکنه..میخوام بدونم شما چ خرجایی میکنین مثلا هرماه برای ارایشگاه چقد مییدین..چیا میگیرین.چقد میشه ک منم بنویسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم ماهیانه 500 تومن بهم میده البته خرج و مخارج خیلی بالاتر ایناست ولی در کل اگه چیزی لازم داشته باشم بش بگم نه نمیگه 

فقط شوهرم اهل طلا خریدن و کادو دادن نیست 

البته خودمم شاغلم تا حدودی

والاعزیزم شوهرمن که فقط برای سیرشدنمون پول هزینه میکنه اونم نه هرچی دلمون بخواد یا هرچی من بگم

حالا هزینه ارایشگاه و پول توجیبی بخوره توسرم

خودم کارمیکنم برای خودمو دخترم خرج میکنم

برن گم شن بی شعورا تایه چیزی بخوای بخری کلی باید توضیح بدی

خودم در میارم خودمم باافتخار خرج میکنم

مثلا هرماه موادی که برای پوستم لازمه مثل فوم شستشو یا ماسک صورت یا هزینه باشگاه یا لباس زیر یا بیرون رفتن با بجه ها

ارایشگاه...لوازم ارایشی...یاچیزی خوشم بیاد برای خونه بخرم ...ازاین چیزا دیگه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ماهیانه چقد بهت میده

۳۰۰

ولی وای فای رو خودش شارژ میکنه.خرید خونه و لباس و لوازم ارایشمم باخودشه.قبضمم میداد.ولی چون این ماه ۶۰ تومن شد گفت بابد خودت بدی😁کلی ناراحت شدم

۳۰۰ ولی وای فای رو خودش شارژ میکنه.خرید خونه و لباس و لوازم ارایشمم باخودشه.قبضمم میداد.ولی چون این ...

خوبه که دختر ...همه خرجاشو خودش میکنه...من جای تو بودم پس اندازم میکردم

قدر شوهرت رو بدون

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی