2777
2789
عنوان

سوال های عجیب

3952 بازدید | 11 پست

توجه کردین بعضی اوقات بچه ها یه سوالای میپرسن که نمیدونی چی جوابشونو بدی؟؟؟

دیشب بچه دخترعموم ازم پرسید:

ازیتا خواهر توعه

یا توخواهر ازیتایی؟  

ازخنده نزدیک بود مبلارو گاز بگیرم گفتم برو از ازیتا بپرس  منم نمیدونم  

بابام تعریف میکرد وقتی بچه بودم ازش پرسیدم بابا من از کجا اسمتو میدونستم؟!    

شما هم تاحالا ازین سوالا ازتون پرسیدن؟؟؟چی جواب دادین؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ي بار تو تاكسي بودم ي دختر بچه خوشگل از مامانش پرسيد مامان الان ك هوا روشنه چرا ماه تو اسمونه

راس ميگفت هوا هنوز كمي روشن بود 

مامانه ام گرخيد جوابي نداشت 

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار به بچه خالم گفتم برو به بابات بگو آبجی میخوام.گف به بابام چه ربطی داره.مامانم باید بیاره.موندم.گفتم نهههههه

منظورم اینه که خرج یه بچه دیگه رو میتونه بده؟خوشگل جمعش کردما یعنی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

یادمه همش میپرسیدم زنا چیه مامان و بابا اوناهم میگفتن بزرگ شی میفهمی     یه جا شنیده بودم حالا همش میپرسیدم 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

تو یه تاکسی نشستیم با دخترم

بعد راننده شروع کرد به غرغر که تصادف کرده و ...

دخترمم بلند بلند میگفت مامان مامان این اقاهه چی بهت میگه؟؟

مامان ..مامان...چی میگه؟؟؟

اصلا فرصت نداد بنده خدا غر هاشو بزنه کامل😂

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒

ماه پیشم رفتیم یجا خرید

فروشنده رو بینیش یکم فرورفتگی بود

بعد دخترم گفت

چرا دماخت سولاخ شده؟؟؟

ها عزیزم؟؟؟

چرا دماختو سولاخ کردی؟؟

اونم گفت پشه زده😃

دخترمم گفت نگران نباش عزیززززم. دست نزن بهش خودش خوب میشه.افرین.حرف مامانو گوش کن.ببین منم دست نزدم رفت 😶

دیگه اونم گفت چشم😂

شانس اوردم نگفت الان مامان بوس میکنه خوب میشه😖😖

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒
یبار به بچه خالم گفتم برو به بابات بگو آبجی میخوام.گف به بابام چه ربطی داره.مامانم باید بیاره.موندم. ...

واقعا خوب جمع کردی  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

یادمه همش میپرسیدم زنا چیه مامان و بابا اوناهم میگفتن بزرگ شی میفهمی       یه جا شن ...

چه بدددددددددددددددددددددد  

ماه پیشم رفتیم یجا خرید فروشنده رو بینیش یکم فرورفتگی بود بعد دخترم گفت چرا دماخت سولاخ شده؟؟؟ ه ...

واقعا

چه دختر شیرینی