2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میگم ینی ۷ روز رابطه نداشته باشم کافیه؟یا باید بیشتر باشه که کیفیت اسپرم خوب بشه.

عزیزم 7روزبراچی آخه؟؟ نهایت یه روز درمیون کیفیت اسپرم خوبه..روزهای پسرزا رو بلدی؟

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
عزیزم 7روزبراچی آخه؟؟ نهایت یه روز درمیون کیفیت اسپرم خوبه..روزهای پسرزا رو بلدی؟

واقعا؟من فک میکردم باید مدتش خیلی باشه تا کیفیتش بهتر شه.یه چیزایی میدونم ولی کامل نه.اگه شما میدونی بگو لطفا

واقعا؟من فک میکردم باید مدتش خیلی باشه تا کیفیتش بهتر شه.یه چیزایی میدونم ولی کامل نه.اگه شما میدونی ...

اول باید روز تخمک گذاریتو بدونی..اگه سیکلت منظمه خوبه ..چون وسطش میشه تخمکگذاریت..مثلا من 28روزه بوده..14روز بعد اولین روز پریود میشد تخمکگذاریم..برا پسردارشدن باید یه روز قبل روزتخمکگذاری وخود روزش ویک روز بعدش اقدام کنی..

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
اول باید روز تخمک گذاریتو بدونی..اگه سیکلت منظمه خوبه ..چون وسطش میشه تخمکگذاریت..مثلا من 28روزه بود ...

درضمن دخول باید عمقی باشه وشمام به ارگاسم برسی

اول باید روز تخمک گذاریتو بدونی..اگه سیکلت منظمه خوبه ..چون وسطش میشه تخمکگذاریت..مثلا من 28روزه بود ...

ممنون عزیزم.ولی سیکلم نامنظم شده .ماه پیش ۷ روز عقب انداختم این ماه هم ۱۶ روز بعد دوباره پریود شدم

ممنون عزیزم.ولی سیکلم نامنظم شده .ماه پیش ۷ روز عقب انداختم این ماه هم ۱۶ روز بعد دوباره پریود شدم

ببخشید سونو جنسیت رفتین چیه جنسیتش

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم