راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
دکتربهنازباریک بین متخصص زنان زایمان میخاست بدونم کسی پیشش پرونده داشته که راضی باشه ازکارش.همه میگن خیلی خوبه ولی خب توفامیل نداشتیم که بیمارش باشه ازش بپرسم😂😂😂
😁😁😁فک کردم سوال داری واسه شهر و اینا خواهر شوهرمم اونجاست ولی عمرا بهش نمیگم فک میکنه باردارم لو نمیدم 😂
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
ن ماه دیگه میخوام اقدام کنم اخه یه ماه از رژیمم مونده ۵ یا ۶ ابان اقداممیکنم توکل به خدا
واسه جنسیت پسر دخملم ۷ سالشه یه پسرم بیارم دیگه دست از سرم بردارن