2777
2789
عنوان

سر شدن پام

489 بازدید | 21 پست

از خواب بیدار شدم پام سر شده بود پای چپمو تکون دادم خوب شد پای راستم دوساعت از ساق ب پایین سره خیلی میترسم ک نکنه ام اس گرفته باشم😭راهنمایی کنید چیکار کنم هم حوله گرم گزاشتم هم گرفتم زیر اب گرم ولی نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شايدم كم خوني شديد داري

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

شايد تو خواب نفهميدي پات تو موقعيت بدي قرار گرفته خون بهش نرسيده احساس كرهني داري.راه ميتوني خوب بري؟پاتو ميزاري زمين چه حسي بخت دست ميده؟منظورم اينه كه حالت برق گرفتگي بهت ميده يا انگار خواب رفته گز گز ميكنه؟كن هر وقت پام بد قرار ميگيره اينطوري ميشم يا وقتي عصبيم راستي اسيد فوليك و ويتامين ب ٣٠٠ بهم ميده دكتر

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍

نترس. منم عین تو بودم. یه هفته ای بود. هم پاهام هم دستام. خیلی ترسیدم. گفتم بزار هر روز قرص آهن بخورم. چون فکرشو که کردم دیدم بعد تموم شدن پریودم اینطوری شده بودم. دو هفته هر روز قرص آهن خوردم. کم کم بهتر شدم. خورد به پریودی بعدیم بعد پریودیم دوباره همون حالت شدم. مطمئن شدم کمبود آهنه. الانم بعد پریودیام اینطوری میشم. که قرص آهن میخورم خوب میشم. 

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

نگران ام اس كه اصلا نباش عزيزم.اون دو بيني داره سرگيجه داره تهوع داره اصلا سر بودن دست و پاها براي بعد از شروع بيماري هست.تازه اونم از انگشتها شروع ميشه اين طوري نيست كه يك دفعه پاشي ببيني يه پات سر شده

عزیزم حتما حتما حتما دکتر برو ام آر آی بده 

نمیخوام بترسونمت انشالله که چیزی نیست ،ولی این علایم حمله ام اس هست

دیروز چیز سردی نخوردی؟؟؟

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

من خودم همه اين دوران گذروندم.من يك دفعه از يك طرف صورت شروع ميكرد سوختن و سوزن سوزن زدن ميومد تا زبونم بعد همه صورتم ميسوخت گز گز ميكرد احساس ميكردم كرخته نميتونم حرف بزنم.لثه ها گز گز ميكرد.يك بار دستم يك هفته سر بود پام شد چند هفته.دكترم گفت مال اعصابته.به من داروي اعصاب داد.ولي از همه مهمتر گفت اسيد فوليك و ب يك سيصده.ميخورم خوبم قطع ميكنم دوباره مياد