2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

443 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخواستم کمکم کنید

اربعین دارم میرم کربلا

ی نفر تو تاپیک هایی در این باره گفته بودند برای کودکان عراقی هدیه های کوچیک تهیه کنید و بهشون بدید

به نظرتون چی خوبه

ممنونم اگه راهنمایی کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شماداری تهیه می کنی یکم بیشترتهیه کن. سرراه به کودکان ایرانی هم بده. البته من نمی دونم سفرشمازمینی است یانه...

ولی به هرحال راآغازسال تحصیلیه ودرمسیربچه های ایرانی زیادی هم هستندکه دعامی کنند.

اگرهم زمینی نیست حتماراههایی برای دسترسی هستند.

موفق باشی

منو دعا کن نی نیمو سلامت بغل کنم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

دوست من دستبند درست کرد و برد.

میتونید مدارد رنگی،دفترچه،گل سر و...تهیه کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنونم از راهنمایی ت    

نائب الزیاره ما جامانده ها هم باشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....