2777
2789
عنوان

لاتاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 50 پست
فامیل بابام پارسال اسمش در اومد با زنش قرار بود برن یعنی لاتاری 2020رو دراومد. لاتاری الان برا سال ۲ ...

فامیلتون یعنی تا چند وقت دیگه میرن؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من ۱۰سال ثبت نام کردن قبول نشدم،پدرم سال اول که وبت نام کرد قبول شد منم دیگه بیخیال شدم چند ساله ثبت ...

پدرت شمارو نمیتونست همراه خودش ببره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی چجوری اسم مینویسی؟هزینه میخاد ؟

نه لاتاری اصل رایگان هست 

اوون سایتها که پولی ان عزیزم قلابی ان 

برو کافی نت برات انجام میدن ،

هر ساله از همه کشورها ثبت نام میکنن رایگان 

قرعه کشی میشه به طرف اقامت امریکا میدن. ولی شغل و اینا نه 

فقط اقامت ، بدون پول و شغل 

دیکه خودت باید ببینی با توجه به رزومت بری اوونجا چه میکنی یا نه 

مثلا داداش دوست من رفت ولی هموم چندسال پیش ۲۰۰ میلیون برد ، یه شغل هم بد مدتی پیدا کرد ، الانم داره درس میخونه دکترا

عزیزم درحال حاضر وقتی شما لاتاری قبول میشی باید بری سفارت و به خاطر تراول بن رد میشی. مگه اینکه از ط ...

تراول بن چیه؟

عزیزم درحال حاضر وقتی شما لاتاری قبول میشی باید بری سفارت و به خاطر تراول بن رد میشی. مگه اینکه از ط ...

منم همینو میگم دیگه یادمه پارسال یه چیزی شد یتی ترامپ دستشور داد که انگاری برامون بیفایدست

من خواهرشوهرم ثبت ناممون کرد از سایتش . هزینه نمیخواد. ولی هستن جاهایی ک یه پولی میگیرن ثبت نام می ک ...

مدارک چی میخاست؟

اگه فامیلی توی امریکا دارید که اسپانسرتون بشه شانستون رو امتحان کنید وگرنه با قانون ترامپ حتی برنده هم بشین احتمالش صفره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اطلاعات شخصی. و عکس سه در چهار اسکنش

پاسپورت ومدرک تحصیلی نمیخاست؟

تراول بن چیه؟

ممنوعیت اعطای ویزا برای یه سری کشورها از جمله ایران. همونی که ترامپ تصویب کرد. در حال حاضر به ایرانیا فقط ویزای دانشجویی و تحقیقاتی میدن . دقیقا تو قانون نوشته ویزای دایورسیتی (که همون ویزا از طریق لاتاری هستش) رو نمیدن.