2777
2789
عنوان

استفراغ دخترم

1529 بازدید | 23 پست

سلام.نمیدونمبگم صبح یا شب بخیر

واغ دخترم ساعت دونیم نفس زنان اومد تو اناقم

کل اتاقشو خودشو من پر استفراغ کرد

اوناش جهنم.بچم چقد اورد بالا.دو یه ساعت دو سه دفه استفراغ کرد اما دیگه چیزی نداشت

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش هم همینجوری شد گفتم لابد قاتی کرده سنگین شده.بردم بیماریتان سرم و ضد تهوع زد خوب شد.اما تو این ی هفته اشتهاش خیلی کم شده بود.امروز هم زیاد نخورد.ولی خیلی استفراغ کرد.تازه نیم ساعته خابیده

خیلی نگرانم

صبح حتما میبرم دکتر

چی کنم😥

الان چطوره؟ زیاد نخورده بود شب؟

نه عزیزم.میگم ی هفتس اشتهاش خیلی کم شده

۷سالشه.کلاس دومه

شام هم زیاد نخورد

چون اشتهاش کم بود ی کم خاک شیر دادم خورد خوابید

ممکنه ماله اون باشه

اشکال نداره راحت شده معدش  اصلا نگران نباش هر چی بالا بیاره بهتره بزار بخوابه بیدار شد مایعات ...

معدش تحریک شده

دیگه چیزی نداره بیاره بالا

همش میترسم نکنه چیزیش شده تو این یه هفته

دیروز نمیخورد چیزی انقد دعواش کردم

بمیرم الهی

دعا کنید چیزی نباشه

صبح بشه میبرم دکتر و آزمایش

فقط خدا کنه دیگه نیاره بالا

نفسش موقع هق زدن بالا نمیاد

معدش تحریک شده دیگه چیزی نداره بیاره بالا همش میترسم نکنه چیزیش شده تو این یه هفته

مسمومیت غذاییه ، چیزی نیس ، دو روز کته ماست بده ، ماست با سیر له شده ، اخرش یه استکان نوشابه سیاه 

نوشابه مثل بمب ته معده عمل میکنه و هرچی هست رو میترکونه میاره رو 

من فیلمشو دیدم نوشابه سرشار از ضرر هست تنها خوبیش همینه ، هر چند ماه باید یکم خورد 

هیچ شیرینی ، کیکی ، خورشی چیزی پفکی هیچییی نده روزا کته ماست ، شبا سیب زمینی اب پز خالی با نعنا دو سه روز رعایت کن خوب میشه

معدش تحریک شده دیگه چیزی نداره بیاره بالا همش میترسم نکنه چیزیش شده تو این یه هفته

نه بابا چیزیش نیست اگه هم مسمومیت غذایی داشته که بالا اورد راحت شد فقط اگه دوباره تکرار شد ببر یه ازمایش بده ولی مطمئن باش چیزی نیست

مسمومیت غذاییه ، چیزی نیس ، دو روز کته ماست بده ، ماست با سیر له شده ، اخرش یه استکان نوشابه سیاه&nb ...

اخه هفته پیش هم همینجوری شد.بردیم دکتر و دوا بعد هم همینایی که گفتید

ی هفته کم اشتها دوباره امشب اینجوری

بخدا خیلی نگرانم

نه بابا چیزیش نیست اگه هم مسمومیت غذایی داشته که بالا اورد راحت شد فقط اگه دوباره تکرار شد ببر یه از ...

ازمایشو که صبح میبرم حتما دکتر میگم بنویسه

نگرانم که نکنه چیزیش باشه

نه بابا چیزیش نیست اگه هم مسمومیت غذایی داشته که بالا اورد راحت شد فقط اگه دوباره تکرار شد ببر یه از ...

خدا از دلتون بشنوه

دعا کنید چیری نباشه