2777
2789
عنوان

لکه بینی

613 بازدید | 9 پست

سلام من موعد پریم ۷ مهر بود از ۳۱ شهریور خون با حجم کم ازم اومد یه لخته هم دفع شد نفهمیدم چیه فقط افتاد تو کاسه توالت . بعد اون لکه بینی قهوه ای دارم تا امروز که بیبی زدم مثبت بود ستبقه بارداری مول هم دارم مول ناقص که سقط کردم حالا نمیدونم کسی همچین تجربه ای داره نگرانم که دوباره بچه ناقص باشه . یا سقط کرده باشم سقط که بدون درد نمیشه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

منم چندهفته پیش افتادم به خون ریزی وبچم سقط شد.پریودای من خیلی دردناکن ولی دردسقط کمتربود.انشاالله که مال شماسالمه

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام
منم چندهفته پیش افتادم به خون ریزی وبچم سقط شد.پریودای من خیلی دردناکن ولی دردسقط کمتربود.انشاالله ک ...

اصلا درد نداشتماااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا حتما برو سونو و آزمایش.

منم سه ماه پیش سقط داشتم اصلا دردی نداشت از پریودی دردش کمتر بود.چون هنوز هفته های اول مثه لخته معمولی رفع میشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
فردا حتما برو سونو و آزمایش. منم سه ماه پیش سقط داشتم اصلا دردی نداشت از پریودی دردش کمتر بود.چون ه ...

عجب به خاطر همین بیبی مثبت شد آخه لکه قهوه ای دارم پریودم نمیشم

عجب به خاطر همین بیلی مثبت شد آخه لکه قهوه ای دارم پریودم نمیشم

من که مثه دوره پریودی بود.

حتما فردا سونو و آز بده که اگه حامله بودی از سقط جلوگیری کنی

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
من که مثه دوره پریودی بود. حتما فردا سونو و آز بده که اگه حامله بودی از سقط جلوگیری کنی

چطوری جلوگیری کنم 

چطوری جلوگیری کنم 

دکتر اگه دید شرایط اوکی بهت شیاف میده.اول باید سونو بدی که اگه بارداری خارج رحمی نباشه

دکتر اگه دید شرایط اوکی بهت شیاف میده.اول باید سونو بدی که اگه بارداری خارج رحمی نباشه

باردارم انگار بتام ۱۴۰۰ اما ساک ندیدن سونو واژینال