2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252817 بازدید | 419 پست
سلام دوستان، من ۶ فروردین پریود شدم ۱۵ ام ۱۷ ام ۱۹ ام و ۲۰ ام رابطه برای بارداری داشتم ۳۱ ام صبح آ ...

عزیزم شما باردار بودین 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من اقدام داشتم امروز 1روز عقب انداختم پریودام منظمه همیشه 23هرماه پریود میشم تقریبا از 2یا3روز بعداز اقدامم سمت چپ کمرم درد می‌کنه تا الان کلا دردش باهامه یوقتاییم دل درد دارم سمت چپ و راست تخمدانامم بعضی وقتها تیر می‌کشه سینه خانم چند روزه حساس شده کلا گرممه همش اشتهامم خیلی زیاد شده نفخ هم دارم.خیلیم میخوابم ولی بی بی چکایی ک زدم منفیه☹️کسی شرایطش مثه من بوده ک باردار بوده باشه؟؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداری اولم نزدیک به بیست تا بی بی زدم منفی شد.آخرشم به اصرار اطرافیان رفتم ازمایش مثبت بود

سلام عزیزم شما روز چندم تاخیرتون ازمایش دادین و مثبت شد؟و چی شد ک۲۰تا تست زدین؟وقتی قبلی منفی میشد؟من دوتا گذاشتم منفیه و احساسم میگه دیگه باردار نیستم ۱۶روز عقب انداختمم

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
عزیزم من سر هر دوتا بارداریم هرچی بیبی چک میزاشتم جواب نمیداد حتی تا اخربارداری هامم امتحان کردم فقط ...

ینی هاله هم نمینداخت؟کاملا منفی؟

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
سلام من اقدام داشتم امروز 1روز عقب انداختم پریودام منظمه همیشه 23هرماه پریود میشم تقریبا از 2یا3روز ...

منم مثل شمام ولی هنوز سه روز به پریودیم مونده و کمر درد پریودی دارم. یک چیزیو کلی برای همه بگم یک نرم افزار سیکل قاعدگی نصب کنید بد نیست . اطلاعات را وارد کنید بهتون میگه کی بهتره اقدام کنید. ولی باز کلی هرچی اقدام ها به پریودی نزدیک تر باشند احتمال بارداری کمتره. من واقعیت بار اولی که اقدام کردم هیچ مشکلیم نداشتم ولی سنم ۳۶ و این نگرانم میکنه. بی بی زدم دیروز منفی بود. جالبه که روز ۸ و ۹ و ۱۱ اقدام داشتم پهلوها درد داشتند ۱۴ سیکل رفتم دکتر پاپ اسمیر گرفت و گفت عزیزم احتمالا بارداری. فکر کردم هستم و کلیم رعایت کردم ولی بی بی منفی شد دوباره ورزش به جز پیاده وری روزانه ام شروع کردم امروز سخت ورزش تر ورزش کردم از حرصم و کمرم درد گرفته خیلی. فکر کنم باید صبر میکردم امیدوارم بچه نباشه و بیفته . برام دعا کنید... شمام به نظرم یک آزمایش بده منم اگر عقب افتادم حتما تست خون خواهم داد البته بچه ها میگن ماه اول بعد اقدام طبیعیه گویا ولی انشالا من و شمام باردار باشیم 

منم مثل شمام ولی هنوز سه روز به پریودیم مونده و کمر درد پریودی دارم. یک چیزیو کلی برای همه بگم یک نر ...

من اون ماه باردار نشدم در واقع اون ماه اولین ماه اقدامم ب بارداری بود سومین ماه اقدامم باردار شدم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اون ماه باردار نشدم در واقع اون ماه اولین ماه اقدامم ب بارداری بود سومین ماه اقدامم باردار شدم

سلام عزیزم خوبی   منم پنج روزه عقب انداختم ظهر بود ک تست زدم منفی شد ممکنه زود تست زده باشم؟؟از ۱۱/۱۱ اقدامم دوماه اخیر هم پریودم ۱۱/۱  و ۱۲/۱ بوده

سلام عزیزم خوبی   منم پنج روزه عقب انداختم ظهر بود ک تست زدم منفی شد ممکنه زود تست زده باش ...

سلام گلم صبر کن یع هفته بشه بعد بزن

البته تاخیر تو اقدام طبیعیه

ولی انشالله که بارداری شما

من دفعه قبلی ۳۵ روز تاخیر داشتم و بعد پریود شدم 🙃

سلام گلم صبر کن یع هفته بشه بعد بزن البته تاخیر تو اقدام طبیعیه ولی انشالله که بارداری شما من دفع ...

واییی اصلا صبرر ندارم امروز ۹ روزه ولی بی بی چک زدم منفیی شد ولی اگ سیکلمو ۳۵ روزه حساب کنم الان ۳ روزه عقب انداختم نمیدونم کدوم درسته دیونه شدم بخدا