2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252991 بازدید | 419 پست
آره مثل همه، چند وقته قرص استفاده میکنی

فقط این ماه خوردم

دکتر خودم نداد گفته حیفه زوده

رفتم یه دکتر دیگه داد که کاش نمیخوردم همون دوفاستون دکترمو میخوردم که الان عادت بودم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
امیدوارم هر کی این پست رو میخونه خدا بهترین هارو براش رقم بزنه وهر چی میخواد بهش بده شبتون بخیر

همچنین ب شما شبتون بخیر

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط این ماه خوردم دکتر خودم نداد گفته حیفه زوده رفتم یه دکتر دیگه داد که کاش نمیخوردم همون دوفاستو ...

منم تازه ۲روزه دارم میخورم واسه ۷ روز بهم داده ببینم بعد پریودم چی میشه

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
منم تازه ۲روزه دارم میخورم واسه ۷ روز بهم داده ببینم بعد پریودم چی میشه

خب احتمالا الان روز4و5 عادتته

عادتات منظمه؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
خب احتمالا الان روز4و5 عادتته عادتات منظمه؟

همیشه منظم بود ولی ۲ ماه اول اقدام جلو انداختم ولی این ماه دوباره منظم شد،بعد از پریودم وارد ماه ۴ اقدام میشم

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
یعنی نرم از فعلا

سلام 

تست زدی باز؟؟چیشد😍😍

من ماه اول اقدام یه هفته عقب انداختم ماه دوم باردار شدم

امضاتو خوندم ، آخرش باحال بود 😉 خدا حفظ کنه گل‌پسرت رو🌼

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

مننننننننن مننننننن😍

سر این بچم 

۳ بار بی بی زدم منفی بود.. .

بعد دیدم نزدیک ۱ هفته شد رفتم از دادم ۳۰۰ بود

دکترم گف چن تا دلیل داشته

یا چینی بوده

یا تاریخ گذشته

یا زود گذاشته بودی

ولی بستگی داره من تا بحال ۲.۳ روز بیشتر نمینداختم عقب 

ببین چقدر عقب انداختی همیشه

بصبر ۳ روز دیگ از بده

ممکن هم هست استرس عقب انداخته فکر نکن هرچه خدا بخاد

ان شالله ک هستی

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷
سلام ،کسی بوده که قبل از پریودی ترشح سفید و غلیظو بدون بو و بدون سوزش داشته باشه و بعدا بفهمه باردار ...

ممکنه عفونت باشه برو دکتر

عفونت ۳ نوعه با بو.بدون بو.با خارش و..

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷
منم از موعدم دو روزه میگذره بی بی منفی چجوری صبر کنم خیلی استرس دارم

بابا دو روز عادیه. من از نوزده مرداد پری نشدم. نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم😭😂

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
منم بیبیم همش هاله میندازه😞نمیدونمامیدی هست یا نه

وای خوشبحالت. برا من ک همش منفیه. خب برو آز بده

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

من یه هفته بعد موعدم بی بی چک زدم منفی بود سه هفته بعدش دوباره زدم مثبت بود یه هاله کم رنگ درحالیکه اون موقع که منفی بود سه هفته باردار بودم

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
سلام ،کسی بوده که قبل از پریودی ترشح سفید و غلیظو بدون بو و بدون سوزش داشته باشه و بعدا بفهمه باردار ...

اره عزیزم برا من همراه با درد پریودی بود

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟