2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253034 بازدید | 419 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل پیچه بعضی وقت ها هم حس میکنم شکمم میخواد بترکه 

منم دلم پیچ میره گاهی اوقات

وقتی ام عادتم عقب میوفته انقد شکمم از نظر خودم سنگینه که هین باردارا راه میرم🤣

به قول شما الانم حس میکنم شکمم میخواد بترکه

پس من باردار نیستم شمام نیستی🤣

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
من کلا اشتها درستی ندارم از خیلی وقته.. ولی الان واقعا شرایط بارداری ندارم...😞

چند سالته؟

چندوقته ازدواج کردی

البته اگر دوست داری بگو

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
منم دلم پیچ میره گاهی اوقات وقتی ام عادتم عقب میوفته انقد شکمم از نظر خودم سنگینه که هین باردارا را ...

خدا از دهنت بشنوه 

من آزمایش که دادم گفتم دیگه نیست خوشحال بودم😄🤣الان سورپرایز شدم 

من تا حالا اینجوری نبودم

امیدوارم فقط سیستم بدنم بهم خورده باشه

خدا از دهنت بشنوه  من آزمایش که دادم گفتم دیگه نیست خوشحال بودم😄🤣الان سورپرایز شدم  من ...

ان شاءالله همونطوره که دلت میخواد

یه چیزی خیلی برام جالبه خیلی ها اینجا منتظر بچه هستند و یکی مثل من دعا میکنه بچه ایی نباشه... خدا د ...

ان شاءالله 

اقدام یعنی چی؟

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
من دوره هام۲۸روزه بود از وقتی دارم اقدام میکنم شده۲۳روز یا۲۴روزه😕😕نمیدونم چرا

دقیقآ مث من ولی این ماه اسیدفولیک استفاده کردم منظم شدم

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
شما چی؟

منم 23

آبان میشه یه سال

ولی بچه دوست دارم ومیخوام نمیشه🤣