[QUOTE=106910301]مايه چيه؟[/QUOمایه آزاد که بعد از تخمک گذاری دیده میشه میفهمن تخمک آزاد کردی
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو اقدامم این ماه لتروزول خوردم عادتامم نامنظمه وپلی کیستیکم دیشب درد شدیییییید شکم وزیر ...
نزدیکی داشته باش ایشالله که میگیره، مال منم موقعی بوده که اصلا فکرشو نمیکردم شاید چهار پنج روز قبل پریودم. منم تنبلی داشتم. ماها که تنبلی داریم اصلا نباید رو تاریخ و اینا حساب کنیم
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
نزدیکی داشته باش ایشالله که میگیره، مال منم موقعی بوده که اصلا فکرشو نمیکردم شاید چهار پنج روز قبل پ ...
از روز 18 سیکل به اینور دیگ اقدام نداشتم😞
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم