2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252818 بازدید | 419 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  پریودام منظم نبود، ولی طبق موعد ماه قبلیش دو هفته عقب افتاده بود که بی بی چک زدم مثبت شد، ق ...

منم تو اقدامم این ماه لتروزول خوردم 

عادتامم نامنظمه وپلی کیستیکم

دیشب درد شدیییییید شکم وزیرشکم داشتم رفتم دکتر

سونودادم گفت مایع میبینم

درصورتیکه من 33سیکلمم ونباید مایه آزاد میدید30سیکلمم آز دادم منفی بود😞

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
شما چند روز بعد موعدت منفی شد بی بی چک؟

تا روز ۱۰ بعد موعد منفی میشد.روز یازده یه حاله انداخت که فقط خودم دیدم بقیه گفتن توهم زدی😂روز ۱۲ پررنگ تر شد که به بد بختی شوهرم دیدش عصرشم رفنتم آزمایش مثبت شد.ولی برام نموندآسیب دید مجبور شدم تو هفته ۵ سقطش کنم

عزیزم شما چند روز بعد موعدت زدی و منفی شد؟

عزیزم من سر هر دوتا بارداریم هرچی بیبی چک میزاشتم جواب نمیداد حتی تا اخربارداری هامم امتحان کردم فقط با از میفهمم که باردارم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷