2777
2789

قم یک و نیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب خونتون حتما کوچیکه؟

۶۰ متره

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
نه اجاره دوتو منم پول پیش

اها چشام داشت میزد بیرون ی لحظه

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
تهران ۴۰ رهن ۲.۵۰۰ اجاره😓

ووییییییییی🤕🤕🤕

خونه ما ویلایی، دوخوابه با حیاط و پارکینگ

چه خوبه.

ماله ما یه خوابه بدون حیاط و پارکینگ

اپارتمانی

😢

کل دخلمون میره به اجاره.. یه خونه معمولی تو یه جای معمولی ۹۰ متری.. امسال صابخونه نامرد تقریبا اجاره رو ۲برابر کرد تمااام اطرافو گشتیم بلکه ی خونه ۴۰ متری پیدا کنیم با همون اجاره ولی نشد ک نشد مجبور شدیم بمونیم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ووییییییییی🤕🤕🤕

دس رو دلم نزار ک خونه خواهر..😔 از بدبختی موندیم کل حقوقمون میره اجاره خودمون با ماهی ی تومن داریم سر میکنیم ولی مجبوریم ۲.۵ اجاره بدیم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
دس رو دلم نزار ک خونه خواهر..😔 از بدبختی موندیم کل حقوقمون میره اجاره خودمون با ماهی ی تومن داریم س ...

حتما محله ی بالاشهرید.

ما شهرقدسیم البته اینجا خوب نیست من مجبوری اینجا موندم

اگه میتونی برو ی محله پایینتر یا وام بگیر قرض بگیر که اجاره ندی

حتما محله ی بالاشهرید. ما شهرقدسیم البته اینجا خوب نیست من مجبوری اینجا موندم اگه میتونی برو ی محل ...

نبابا بالا شهر نیستیم ولی پایینم نیستیم معمولیه.. بخاطر کار شوهرم و خونه مادر خودمو مادر شوهرم نمیتونیم دورتر بریم..

نبابا بالا شهر نیستیم ولی پایینم نیستیم معمولیه.. بخاطر کار شوهرم و خونه مادر خودمو مادر شوهرم نمیتو ...

خدابزرگه توکل کن بخدا