2789

قم یک و نیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب خونتون حتما کوچیکه؟

۶۰ متره

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
نه اجاره دوتو منم پول پیش

اها چشام داشت میزد بیرون ی لحظه

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
تهران ۴۰ رهن ۲.۵۰۰ اجاره😓

ووییییییییی🤕🤕🤕

خونه ما ویلایی، دوخوابه با حیاط و پارکینگ

چه خوبه.

ماله ما یه خوابه بدون حیاط و پارکینگ

اپارتمانی

😢

کل دخلمون میره به اجاره.. یه خونه معمولی تو یه جای معمولی ۹۰ متری.. امسال صابخونه نامرد تقریبا اجاره رو ۲برابر کرد تمااام اطرافو گشتیم بلکه ی خونه ۴۰ متری پیدا کنیم با همون اجاره ولی نشد ک نشد مجبور شدیم بمونیم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ووییییییییی🤕🤕🤕

دس رو دلم نزار ک خونه خواهر..😔 از بدبختی موندیم کل حقوقمون میره اجاره خودمون با ماهی ی تومن داریم سر میکنیم ولی مجبوریم ۲.۵ اجاره بدیم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
دس رو دلم نزار ک خونه خواهر..😔 از بدبختی موندیم کل حقوقمون میره اجاره خودمون با ماهی ی تومن داریم س ...

حتما محله ی بالاشهرید.

ما شهرقدسیم البته اینجا خوب نیست من مجبوری اینجا موندم

اگه میتونی برو ی محله پایینتر یا وام بگیر قرض بگیر که اجاره ندی

حتما محله ی بالاشهرید. ما شهرقدسیم البته اینجا خوب نیست من مجبوری اینجا موندم اگه میتونی برو ی محل ...

نبابا بالا شهر نیستیم ولی پایینم نیستیم معمولیه.. بخاطر کار شوهرم و خونه مادر خودمو مادر شوهرم نمیتونیم دورتر بریم..

نبابا بالا شهر نیستیم ولی پایینم نیستیم معمولیه.. بخاطر کار شوهرم و خونه مادر خودمو مادر شوهرم نمیتو ...

خدابزرگه توکل کن بخدا