2777
2789
عنوان

ماهواره ایا😕😟😦

112 بازدید | 11 پست

من خیلی دوس دارم مثل سریالای توماهواره زندگی کنم 

مثلا مثل اوناهرروز توخونه ی لباس بپوشم 👗

هرصبح برم حموم💆

ارایش داشته باشم 💅💄

توخونه کفش پاشنه بلندبپوشم👠

برم ورزش باشگاه 👯🙅

و.....

ولی تنبلم😂😓😓😓😓

دیگه چیکارابکنم؟میخوام مثل ملکه هازندگی کنم 

ازعادتای خوب توزندگیتون چن موردبگین ممنون میشم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

خیانت هاشو هم دوس داری؟؟؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

یا زندگی سرشار از بی اعتمادی دروغ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ظرفای مهمونم غذابخورم🍲🍜

ولی بعداشستنشون خیلی سختمه🎍😪😓😓😓

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

چندسالته خاله جون؟😀

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
خیانت هاشو هم دوس داری؟؟؟؟

ن اصلا روش زندگیشونوگفتم

چندسالته خاله جون؟😀

خخخخ 

خونت هم مثل اونا هست عایا؟

من منظورم کارهای روزمرشون هست توخونه کوچیک هم میشه مث اونازندگی کرد خب

اتفاقا ملکه یا شاهزاده ی واقعی خیلی خیلی رو برنامه زندگی میکنه نه تنبل و بیخیال 

تازه اونجوریم نیستن بریز بپاش داشته باشن میدونن چطور باید مدیریت کنن 

فقط باید برنامه واسه زندگیت داشته باشی همین و تمام

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.