2777
2789
عنوان

خانومای غریب

237 بازدید | 33 پست

خانومایی که از خانواده دورید چطور کنار میاید؟😕من فردا قراره برای همیشه برم یک شهر دیگه گرچه ابان برمیگردم که یک جشن مختصر بگیرم ولی الان خیلی بغض .دارم که رفتنم همیشگیه شما چطور کنار اومدید و یا میاید؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از شمال به جنوب 

پنج سال اونجام 

چاره چیه بهتر از دوری همسر 

الان برا بارداری خونه مامان هستم اما دل و قلبم و حواسم زندگیم پیش همسرم جا مانده 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
بغض برا چی خواهرررر...داری میری پی زندگیت..پس ما‌چی بگیم یه خواستگارم نداریم😖☺

اخع دارم از خانواده جدا میشم خصوصا خواهر کوچیک و خواهرزادم

انشالله خواستگار خوب برات بیاد عزیزم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
از شمال به جنوب  پنج سال اونجام  چاره چیه بهتر از دوری همسر  الان برا بارداری خونه ...

یعنی شهری که با همسرتی راحت تری؟

منم از تهران میرم بوشهر

سخت میگذره برام،خیلی غصه میخورم که پیش خانوادمو‌ و دوستام نیستم

منم 

خصوصا یادم میاد شهر جدید هیچکسو نمیشناسم ولی تهران کلی دوست و آشنا دارم