2777
2789
بابای من۱۰سال پیش انجام داد.خوبه

باباتون؟!!!

بنظرشما خوبه!!!😟😲😲😲😲😲

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من امروز تو ی تایپیکی دیدم شوهرشون انجام داده بود گفت دکتر فامیلشون بوده ۲ میلیون 

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
باباتون؟!!! بنظرشما خوبه!!!😟😲😲😲😲😲 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره خب مامانم دیگ بچه نمیخاس

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
باباتون؟!!! بنظرشما خوبه!!!😟😲😲😲😲😲 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا بده مگ؟؟!!!

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
خدای نکرده براشون عوارضی نداشته

واااا

یکم مطالعه کنید خب

اینهمه مطلب در ثانی چیزی ک همه دنیا و اطبا نظر موثر دارن دلیل نگرانی شما از چیه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
واااا یکم مطالعه کنید خب اینهمه مطلب در ثانی چیزی ک همه دنیا و اطبا نظر موثر دارن دلیل نگرانی شما ...

بعضی جاها تجربه یه چیزایی رو روشن میکنه که هنوز علم آن رخم یک کوچه شه عزیزم

😉

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
من امروز تو ی تایپیکی دیدم شوهرشون انجام داده بود گفت دکتر فامیلشون بوده ۲ میلیون 

ممنون. همه دکترا انجام میدن؟ یا اینم مثل سقط غیرقانونیه

واااا یکم مطالعه کنید خب اینهمه مطلب در ثانی چیزی ک همه دنیا و اطبا نظر موثر دارن دلیل نگرانی شما ...

بعضی جاها تجربه یه چیزایی رو روشن میکنه که هنوز علم اندر خم یک کوچه شه عزیزم

😉

حالا بده مگ؟؟!!!

ایشون از ارائه نظر شما تعجب کردن. احتمالا توقع داشتن مامانتو به جای شما پاسخ میداد. ولی بنظر من خیلی هم خوبه که تو بحث ما شرکت کردین گلم

ایشون از ارائه نظر شما تعجب کردن. احتمالا توقع داشتن مامانتو به جای شما پاسخ میداد. ولی بنظر من خیلی ...

قربونت.بنظرم وقتی زن وشوهرتصمیم میگیرن واقعا دیگ بچه دارنشن اینکاربهتره تا زن مشت مشت قرص جلوگیری بخوره یالوله ها ببنده.وازکتومی  ی عمل سرپاییه وتاجایی ک میدونم اگ بخای میتونی دوباره برگردونی ب حالت اول

2790
2778
2791
2779
2792