2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم؟ نمیدونم فقط یکی بود اصلا متوجه حرفش نشدم چون صدام زده بود فقط متوجه شدم فقط میدونم انتقادی ...

من بچه دارم بچه شیر میدم.حالم خیلی بد شد با تاپیکت و با حال بد ب بچه ام شیر دادم.اینقدر شرایط بدتر از تو توی زندگیم داشتم خدا شاهده خیلی وقتا روحی جون دادم و تموم شدم و جسمی وجود دارم ولی ب خاطر مادرم.پدرم و خانوادم این کار ر نکردم.ن اینک فکر کنی ازشون عشق علاقه یا محبتی تو دلم دارما ن فقط ی درصد فکر میکنم چها بهشون میگذره بعد این کار من.ی خرده روی حالت کار کن گلم دنیا و آدماش ارزش نداره.شعار نیس ارزش نداره.

@اقام    

جانم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
واقعا؟ جان من ؟ برا دلخوشی من نمیگی؟؟؟

عزیزم چون بانامزد سابقت رابطه داشتی میگی؟؟بعدپ مگا ازمایش برا ازدواج ندادی ازمایشلت بارداری ندادی؟(توازمایشات بارداری ازمایش hivهم هست انقد نگران نباش

واقعا؟ جان من ؟ برا دلخوشی من نمیگی؟؟؟

نه به خدا. اینو دکتری که تو آزمایشگاه مخصوص ایدز و هپاتیت کار میکرد گفته بود. انتقالش اصلا به این راحتی که اکثریت فکر میکنن نیست. مخصوصا با وجود کان دوم که تقریبا صفر در صده. ما یه آشنایی داشتیم بدون پیشگیری سالها با عالم و آدم خوابیده بود. وقتی رفت آزمایش داد جوابش منفی بود!

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
نه راست میگه منم شنیدم

😔 میشه توهم دلت برا مامانت بسوزه غم فرزند سختع خیلی سخته منم تو شرایط تو حتی بد تر از تو بودم  ی بارم عملی کزذم ولی مامانم ب دادم رسید بعد فهمیدم خیلی پشیمون میشم 

راجب نرگس ۱۳۷۳ س نمیدونم ربطی داره یه اون تاپیک یا نه!!!

نهههه منم بهش گفتم جوابی نداد اون تاپیک دیگه بود ک ترکید این یکی دیگه اس😬

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
بحث ایدز شد فکرم رفت سراغش و ... 

یعنی تو این ۳ سال هیچوقت بحث ایدز نشده بود که بخوای بهش فکر کنی؟

من‌فکر می کنم‌به خاطر بارداری و بالا رفتن‌ سطح هورمونهای بدنت اینطوری شدی به هر حال تو بارداری آدم حساس میشه و روحیه خیلی ضعیفه به خاطر اینه که قفلی زدی😂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄