عزیزم وقتی مسئله ای مطرح میشه طبیعتا واکنش خوب و بد دریافت میکنه! ایشون عنوان کردن. بچه ها هم نظرشونو دادن. همین.
محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:))) اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بیشعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه
اره عزیزم اما اگه خودشون بخاطر اینکار احساس گناه نمیکردن مطرحش نمیکردن خلاصه وضعیت بد جامعه ما و طرز فکر ماقبل تاریخی مروم ما باعث این شرایط های درداور میشه
خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
منم دلم براش سوخت . فداکاری بیش از حد برای بچه زمانی خوبه که منتی سر اون بچه نذاریم و اجازه بدیم در آینده زندگی خودش رو داشته باشه نه اینکه الان از زندگی خودمون بگذریم در آینده هم نذاریم اون بچه به زندگیش برسه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من براش نظر نذاشتم اما ب عنوان کشی که کودکی بدی داشتم میگم کسی که بچه رو ب دنیا میاره در قبال فرزندش مسووله.میتونست با فردی ازدواج کنه که فرزندش رو قبول داشته باشه.امیدوارم وقتی ی مرد بالغ شد ازش انتظار زیادی نداشته باشه تنها ب خاطر این که نه ماه تو شکمش بوده و شیرش داده.
میگف شوهرش طلاقش داده بچم پیش پدرشه ...اصن نمیشه گفت به شوهرش فروخته😏
قایم کردنش درست نیس باید شوهر دومش اگه میخاستش به همه هم اعلام میکرد که خانمش بچه داره گناه که نکرده بوده ازدواج اولش ناموفق بوده جداشده بچه هم داشته فردا وقتی اون بچه بزرگ بشه و این شرایط ببینه نابود میشه ازبابت روحی
خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد