2777
2789

سلام مامان امروز یا اینده. امسدوارم نی نی جون به دلخواسته ات باشه!

من تجربه خودمو بگم اصلا نوار چک کاغذی و اون نمونه خارجی که چیزی شبیه این دماسنج دیجیتالیها بودش گران قیمتم بود ، هیچکدوم برای من جواب درست نداد. حاملگی اولم روز ششم از تاخیر گداشتم جواب تست یک خط  ومنفی بود ۱۴ روز بعد باز با خارجی تست کردم مجددا منفی اومد و دیگه بیخیال شدم.بعد از پنجاه روز که هرروز با خیال راحت میرفتم استخر و شب اخری هم عروسی داداشم کلی رقصیدم فردا ظهر با خونریزی شدید رفتم بیمارستان گفتن دوماهه سقط کردی!

دوسال بعد تاخیر ۱۲ روزه تستم منفی بود اینبار چون برای بچه برنامه ریزی کرده بودن ۱۶ روز که شد رفتم ازمایش خون گفتن بارداری ، پسرم یکسال و نیمه بود  عقب انداختم، چون باردارشدنم خیلی دوراز انتظارم بود، تصورم کردم بخاطر شیر خوردن زیاد بچه و اسبابکشی و اینا هستش چهل روز که شد سه روز متوالی سه جور تست گذاشتم ایرانی بود هندی بود و المانی که سال ۹۳ سی هزارتومن شد تست المانی، هرسه منفی باز بخاطر ویار شدید بیمارستانی شدم هرسه تا تست هم برده بودم ولی دکترم دخترداییم بود که ازمایش گرفته بود ته کاغذ اضافه کرده بود بارداری هم چک بشه و بعدشم با اوردنگی از بیمارستان انداختم بیرون گفتن برو این یکی هم بزرگش کن😂

سلام مامان امروز یا اینده. امیدوارم نی نی جون به دلخواسته ات باشه!

من تجربه خودمو بگم اصلا نوار چک کاغذی و اون نمونه خارجی که چیزی شبیه این دماسنج دیجیتالیها بودش گران قیمتم بود ، هیچکدوم برای من جواب درست نداد. حاملگی اولم روز ششم از تاخیر گداشتم جواب تست یک خط  ومنفی بود ۱۴ روز بعد باز با خارجی تست کردم مجددا منفی اومد و دیگه بیخیال شدم.بعد از پنجاه روز که هرروز با خیال راحت میرفتم استخر و شب اخری هم عروسی داداشم کلی رقصیدم فردا ظهر با خونریزی شدید رفتم بیمارستان گفتن دوماهه سقط کردی!

دوسال بعد تاخیر ۱۲ روزه تستم منفی بود اینبار چون برای بچه برنامه ریزی کرده بودن ۱۶ روز که شد رفتم ازمایش خون گفتن بارداری ، پسرم یکسال و نیمه بود  عقب انداختم، چون مجددا باردارشدنم خیلی دوراز انتظارم بود، تصورم کردم بخاطر شیر خوردن زیاد بچه و اسبابکشی و اینا هستش چهل روز که شد دو روز متوالی دو جور تست گذاشتم ایرانی بود   و المانی که سال ۹۳ سی هزارتومن شد تست المانی، و ایرانیاش دو سه تومنی بودش؛ هردو منفی اومد باز بخاطر ویار شدید بیمارستانی شدم هر دو تا تست هم برده بودم ولی دکترم دخترداییم بود که ازمایش طولانی نوشته بود انواع مسمومیتاای ویروسی و باکتریایی و ... و وبا و ابولا بود چی بودش حاجی ها اورده بودن اونسال و ...  ته کاغذ اضافه کرده بود بارداری هم چک بشه و بعدشم با اوردنگی از بیمارستان انداختم بیرون گفتن برو این یکی هم بزرگش کن🤰😂🤱. خلاصه ابجی بمن گفتن بخاطر بالابودن سطح یه چیزی توی خون تستها برات نمایش نمیشه. اینو هم منطور بکنید!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2839
2834
2835
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز