2777
2789
عنوان

دعا کنید برام....

66 بازدید | 10 پست

خستم از زندگی برام دعا کنید من ک هر چی دعا میکنم انگار خدا دوسم نداره و جوابمو نمیده ولی من دوسش دارم و بازم دعا میکنم....شیش ماه هر روز گریه....التماس ب خدا صدا کردنش تو هق هق ام ...دنبال معجزه....دیگ اشکی برام نمونده...

عزيزدلم خدا معجزه هاي خودش رو درست لحظه اي ك فكرشم نميكني از راه هاي عجيب به انجام ميرسونه،شايد ميخواد امتحانت كنه بعدش بهترينارو بهت بده،خودش ميگه كه بعد از هر سختي اساني قرار داديم،از رحمت خدا نااميد نشو قربونت برم خدا هيچوقت فراموشت نكرده و نميكنه ❤️❤️

يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوساعته فقط اشک میریزم کاش خدا باهام حرف میزد..

خدا توي قلبته فقط كافيه باورش كني اونوقت حضورش و احساس ميكني و همين براي ارامش قلبت كافيه

يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)
ممنون کاش خدا زودتر  بهم کمک کنه یا هم منو ببره پیش خودش...

مطمئن باش در زمان درستش به خواستت میرسی.

من خودم ازبس فکروخیال کردم و ناامید بودم پارسال افسردگی شدید گرفتم تا 4ماه حتی یه ساعتم نمیتونستم بخوابم همش گریه میکردم به فکر مرگ مردن بودم بیخوابی شدید و حال بدم از چهرم مشخص بود همه فهمیده بودن.دیگه میخواستن بستریم کنند بیمارستان اعصاب.

سعی کردم دیدمو مثبت کنم.با سرنوشتم کناربیام.و تلاش کنم و به خواست خدا راضی باشم.

هیچ چیزی توی این دنیا بالاتر از آرامش و سلامتی نیست