2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم شکمو هستن آیا؟😋😋

526 بازدید | 53 پست

شوشوی من صبحونه میخوره میگه ناهار چی داریم.ناهارشم خورد بفکره شامه.الان شیفت هست ساعت ده میاد از الان میگه شام حاضره خانومی😕

خدایا شکرت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله همينه شو شو منم.نميدونم شام چه كنم

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

خیلی خیلی.ولی هرغذایی درست‌کنم میخوره اصلا ایراد گیر نیست یه هفته هم یه غذای تکراری درست کنم هیچی نمیگه فقط چیزی باشه که بخوره کافیه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اره ولی خودش جلوشو میگیره😃

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

فقط خونه خودمون شکموعه

بقیه جاها طفلک گشنه میمونه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بله 100 درصد شکمو هستش الان خوابه بیدارشه میگ شام چیه منم هیچی درست نکردم نمیدونم چی بزارم کلافه شدم

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش