2777
2789
عنوان

جاری نگو، بگو مار خوش خط و خال...

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 31 پست
به نظرم توحسودی😂اگه آدم درستی نبودهمه به حرفش گوش نمیدادن که😊

من حسود نیستم چون از همه لحاظ ازون سرترم و سرم تو کار خودمه ولی اون ول کن نیست چسبیده به شوهرم. در ضمن منم اگه زبون بازی اونو داشتم همه سمت من بودن گرچه من نمیخوام بیان سمت من بیشتر میخوام از شرش خلاص شم

هیچی خواهر تمام اینایی که گفتی تو جاری منم هست با اینکه روبروی خونمونه و همسایه ها همش میگن شما چرا ...

همدردیم پس. شوهرت چی نمیره خونه برادرش؟ مشکل من شوهرمه که راضی به قطع ارتباط نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حسود نیستم چون از همه لحاظ ازون سرترم و سرم تو کار خودمه ولی اون ول کن نیست چسبیده به شوهرم. در ض ...

خب چرامنومیزنی😂 به جون مادرم من جاریت نیستم😉

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
همدردیم پس. شوهرت چی نمیره خونه برادرش؟ مشکل من شوهرمه که راضی به قطع ارتباط نمیشه

نه شوهرمم که اصلا دلخوشی نداره ازش جاری من الان دو تا عروس داره نوه داره شوهرم بچه بوده زنداداشش شده اول ازدواجش خونه ی مادرشوهرم بوده شوهرم میگه ی بار رفته بود حمام آبگرمکن خاموش شده بوده فکر کرده شوهر من خاموش کرده اومده دست شوهر منو گاز گرفته یا حتی مادر شوهرم از سادات بود خدا بیامرز یبارم با اون دعواش میشه دستشو گاز می گیره کلا وحشیه اینا رو من ندیدم اما یبار با خواهرشوهرم دعواش شد همچین اومد وسط کوچه هولش داد خورد زمین یعنی اگه سرش خورده بود به زمین ضربه مغزی میشد

نه شوهرمم که اصلا دلخوشی نداره ازش جاری من الان دو تا عروس داره نوه داره شوهرم بچه بوده زنداداشش شده ...

اوه پس اوضاش خرابه همون بهتر که رابطه نداری.نه بابا جاری من وحشی نیست موذیه، خودش و هیچوقت بد نمیکنه برعکس شیرین میکنه

البته تا پدر شوهرم زنده بود مجبور بودیم بریم همش شوهر منو مقصر می دونست  میگفت باید احترام داداشتو بگیری و از این حرفا وقتی رفت راحت شدم از اینهمه اجبار نمیدونم چکار کرده بود که انقدر پدرشوهرم دوستش داشت جاریمو  و بین شوهر منو برادرشوهرم کلی فرق گذاشت جاریم با چاپلوسی کلی مال و اموال پدرشوهرمو بالا کشیده 

اوه پس اوضاش خرابه همون بهتر که رابطه نداری.نه بابا جاری من وحشی نیست موذیه، خودش و هیچوقت بد نمیکنه ...

اینم با تمام اینکارا هیچکی جرات نمیکرد بهش چیزی بگه همه احترامشو می گرفتن برادرشوهرم مثل چی ازش میترسه آب بدون اجازش نمیخوره رفتن مکه چند سال پیش همچین حاج خانوم حاج خانومش میکنه چون شوهرش احترامشو می گیره خواهرشوهرامم همچین ازش احترام می گیرن و در واقع ازش میترسن

البته تا پدر شوهرم زنده بود مجبور بودیم بریم همش شوهر منو مقصر می دونست  میگفت باید احترام دادا ...

دقیقا این چاپلوسیشونه که آدم و آزار میده.جاری منم پشت سرشون غیبت میکنه ولی جلوروشون بیا و ببین تو یه تیمن انگار.من واقعن میمونم ازشون بدش میاد یا جلوی من میگه که حرف بکشه

اینم با تمام اینکارا هیچکی جرات نمیکرد بهش چیزی بگه همه احترامشو می گرفتن برادرشوهرم مثل چی ازش میتر ...

دقیقا از جاری منم حساب میبرن اینا والا همه میدونن چه موجود خبیثیه.من شک کردم جادو مادو میکنه حتما. شوهرش مثل موم تو دستشه