2777
2789

بستنی آجیل گوشت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستنی دلستر فیله مرغ

من دلستر زیاد خوردم روزای آخر بارداری شیرم میومد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
هر روز گوشت،مرغ،ماهی،میگو بخور،میوه فراوون،بوم ۳۸و۲رو بدنیا اومد۳۹۰۰بود،بچه اولم هم ۳۸هفته و۱روز۳۵۵۰

گوشت در چه حد؟

تو خورش کافیه؟

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

دلستر شنیدم وزن بچه رومیبره بالا.اجیل.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
گوشت در چه حد؟ تو خورش کافیه؟

من هفته ٢٨ و ٥ روز وزن جنينم ١٣٥٥ بود يني دقيقا متوسط

به دكترم گفتم چي بخورم گفت هيچي به همون روند قبلت ادامه بده كمتر هم بخور وزنت بالا رفته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ظاهرا خيلي ربطي به پر خوري نداره .ژنتيك بچه هست

من هفته ٢٨ و ٥ روز وزن جنينم ١٣٥٥ بود يني دقيقا متوسط به دكترم گفتم چي بخورم گفت هيچي به همون روند ...

پرخوری نه اما تغذیه مرتبطه

من ۳۸۰۰ بودم و برادرم ۲۴۰۰

تغذیه مادرم متفاوت بوده

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...