haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 18 پست خانمای گلم من فردا صبح میخوام بی بی بزنم میشه با دل های پاکتون از ته دل واسه مثبت شدنش دعا کنید فقط چند ثانیه... خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/07/10 | 16:14 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 سلام کجایی تست زدی؟؟؟ سلام عزیزم ن نزدمدیشب ب شوهرم گفتم بی بی بگیره گفت ن یکی دو روز صبر کن ک باز نا امید نشیخودمم دسترسی ندارم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
بامزی عضویت: 1395/01/28 تعداد پست: 6217 سلام عزیزم ن نزدم دیشب ب شوهرم گفتم بی بی بگیره گفت ن یکی دو روز صبر کن ک باز نا امید نشی خ ... چندروزازپریودت گذشته سابقه تاخیرداری؟
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 چندروزازپریودت گذشته سابقه تاخیرداری؟ ۵ روز گذشته عزیزماین ماه ن عزیزم من یک ماه در میون عقب میندازموقتی هم عقب میندازم سینه هام درد نمی گیرهنهایتا دو س روز قبل پری درد میگیره ولی الان ۸ روزه سینه هام درد میکنه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
زهراخانومی۲۳ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 2364 سلام عزیزم ن نزدم دیشب ب شوهرم گفتم بی بی بگیره گفت ن یکی دو روز صبر کن ک باز نا امید نشی خ ... انشالله ک مثبت باشه بیای خبر بدی 😊😊