2777
2789

خوب نیس

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

قشنگه لباس من كاربني بود همه تعجب كردن اما عاشقشم😍😍😍😍بهترين انتخاب بود

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لازم نيست كه همه نباتي و كرم باشن هر رنگي كه دوست داري بهت مياد و شيكه بپوش

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

وای چه قشنگ کاربنی خیلی خوبه ولی من چون لباس بله برونم کاربنیه عقد و باید یه رنگ دیگه بردارم ولی افرین واقها خوبه ادم این طوری متفاوت باشه عزیزم

من خودم انقد دلم میخواد تو آینده لباس عروسمو ی آلبالویی خوشرنگ انتخاب کنم ولی میدونم نمیزارن 😕😕

تو انتهای تمام افکار منی😻
باید خییییلی کار شده باشه یا پف داشته باشه، تا تن چشم بیاد چون معمولا عروس رو‌شن میپوشه،  بقیه ...

خیلی کارشده مدلشو دیدم‌من از بچگی زرشکی بهم میومد اصلا قیافم تغییر میکنه با زرشکی واسه همین بابام از نوجوونی دیگه نذاشت لباسای بیرونمو زرشکی بخرم‌خیلی بهم میشینه رنگش

وای چه قشنگ کاربنی خیلی خوبه ولی من چون لباس بله برونم کاربنیه عقد و باید یه رنگ دیگه بردارم ولی افر ...

البته بالاش سورمخ اي بود داستان داشتيم سر لباس من همه ناراضي بودن😅

من خودم انقد دلم میخواد تو آینده لباس عروسمو ی آلبالویی خوشرنگ انتخاب کنم ولی میدونم نمیزارن 😕😕

لباس عروس؟