2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه. الان من 37. کذوم پیر سالمی بمن میخوره؟؟ هیچچچچ

ممکنه کسی که بشما بخوره در یک محله دیگه باشه و اتفاقا این گروها خیلی خوبه

من ی کانال تلگرامی میشناسم

مشکلش اینه که همه مذهبی هستن

دوستای من مذهبی نیستن

ی مساله دیگه، خیلی وقتا در این سن ، باید از بعضی فاکتورا گذشت. مثلا اگر آدم خوبی باشه که جدا شده و بچه نداره، من به دوستام میگم قبول کنید. میگن نه!!! خب نگید به همه که طرف سابقه ازدواج داشته😥 انقدر دلم میخاد معرف ازدواج بشم و دختر و پسرای خوبو بهم معرفی کنم

ممکنه کسی که بشما بخوره در یک محله دیگه باشه و اتفاقا این گروها خیلی خوبه من ی کانال تلگرامی میشناس ...

شما اشتباه مي كني فكر مي كني از ايدئالشون بايد بگذرن! مطمئن باش اگه اونام به هر كسي بله مي گفتن تا الان ده بار شوهر مي كردن. مثل ني ني سايت خوبه هي بيان تاپيك بزنن چجوري از شوهرم پول بگيرم، شوهرم خيانت كرده، پول نداريم زندگي سخته، كتك خوردم .. خب هر كسي ايدئال زندگيش يه چيز هست مجرد بمونن بهتره تا بدبخت شن

شما اشتباه مي كني فكر مي كني از ايدئالشون بايد بگذرن! مطمئن باش اگه اونام به هر كسي بله مي گفتن تا ا ...

من مشکلم مجردیم نیست. خانه داریمه.از کار بیزون بدممیاد.  بهر کس میگم مجردخانه دار یجوری نگام میکنه

شما اشتباه مي كني فكر مي كني از ايدئالشون بايد بگذرن! مطمئن باش اگه اونام به هر كسي بله مي گفتن تا ا ...

ببین عزیزم من نگفتم ملاکهای اصلی

ی چیزایی که میشه چشم پوشی کرد

بنظرت تعداد خواهر برادر داماد در خوشبختی عروس موثره!؟ سن پدر داماد مهمه؟! دوستای من از این ایرادا گرفتن و میگیرن

من نگفتم بره با آدم معتاد و بی سواد و بدون شغل ... ملاکهای فرعی قابل چشم پوشی هست

تجرد آسیبهای دیگه براشون داره... الان هر کسی میرسه بهشون پیشنهاد بیشرمانه میده... خاک بر سر جامعه فاسدمون کنن... منم بهشون میگم و دلداری میدم که غصه نخورید و زندگیتونو بکنید ولی ته قلبم دوست دارم شوهر کنن و خوشبخت باشن

من مشکلم مجردیم نیست. خانه داریمه.از کار بیزون بدممیاد.  بهر کس میگم مجردخانه دار یجوری نگام می ...

بالاخره انسان تو زندگي يه كار مفيد بايد انجام بده من خودم با تو خونه نشستن مخالفم شديد. حالا شاغل نه ولي دو تا كلاس بره فعاليت هنري يا هر كاري كه بهش علاقه داره

ببین عزیزم من نگفتم ملاکهای اصلی ی چیزایی که میشه چشم پوشی کرد بنظرت تعداد خواهر برادر داماد در خو ...

پيشنهاد رو به زن متاهلش هم ميدن! من يادمه سال ها پيش يكي بهم گير داد گفتم متاهلم گفت چه بهتر  ولي متاهل ها به خاطر شرايطشون نميان به من و شما اين موارد رو بگن

ببين خوشبختي و بدبختي رو ذهن انسان مي سازه چيزي كه براي شما ملاك مهمي نيست براي يكي ديگه هست. الان دوست من همين مشكلي كه گفتي داره مادرشوهرش مريضه و اين دختر هر روز مي ناله كه نبايد با مردي كه مادر مسن داشت ازدواج مي كردم بايد فكر ١٠ سال بعد رو مي كردم كه مريض داريش مي مونه براي من. خلاصه كاري به كار كسي نداشته باشيد هر كسي خودش رو بهتر مي شناسه مثلا من نوعي برام پول مهمه بعد هي دوستم بگه پول انقدرام مهم نيست برم ازدواج كنم بعد خودخوري كنم بدبخت شم  مشكل همينه تو ايران فكر مي كنن معتاد نبودن و دست بزن نداشتن و خيانتكار نبودن فقط معيار اصليه ولي براي هر ادمي فرق مي كنه. تعداد خواهر برادر مهمه كسي كه تو خانواده پرجمعيت نبوده به مشكل مي خوره هر چي تعداد بيشتر مشكلات بيشتر . دخترهايي كه ايدئال بالايي دارن به كم قانع بشن بعدا ممكنه سرخورده و پشيمون بشن

پيشنهاد رو به زن متاهلش هم ميدن! من يادمه سال ها پيش يكي بهم گير داد گفتم متاهلم گفت چه بهتر   ...

حالا من که بزور نبردمشون سر سفره عقد

😂😂😂😂

ولی خب با ا‌ون ملاکهایی که دارن به جایی نمیرسن

در جامعه ما الان دختر ۱۸ ساله زن مرد پولدار ۴۰ ساله میشه

خب مرد ۴۰ ساله( بر فرض مجرد مونده باشه که اینا مطلقه اصلا قبول ندارن) نمیاد دوست منو که ۴۰ سالش شده بگیره، حالا هر چی بگی به چهرش نمیاد و از نظر عقلی کامله و ... میره همون ۱۸ ساله رو میگیره. بعد دوستای من اگر ۴۰ ساله کم پول و معمولی باشه هم قبول نمیکنن و میگن نه، الان تو سنی نیستیم که بخایم ی قرون ی قرون جمع کنیم

ولی در کل فرمایشتون درسته

منم دخالت نمیکنم

خودشون میان و حرف میزنن در موردش و ازم نظر میخان

طبق فرمایشتون از این به بعد میگم خودتون بسنجید

من نمیدونم🙏🏻❤️🌹

حالا من که بزور نبردمشون سر سفره عقد 😂😂😂😂 ولی خب با ا‌ون ملاکهایی که دارن به جایی نمیرسن در ج ...

بله يه تعدادي از ٤٠ ساله ها ممكنه ١٨ ساله بگيرن ولي چند مورد كه تو ني ني سايت تاپيك زده بودن از رفتار شوهراشون كاملا مشخص بود بچه سال گرفتن كه به قول خودشون بتونن تربيتش كنن  واقعا همه مردها اينطور نيستن. بر فرض محال هم باشن قرار نيست دخترها به خاطر ترس از مجرد موندن خودشونو به هر شرايط و به هر كسي راضي كنن. هممون مي دونيم اخرش چه متاهل چه مجرد هيچكس كاملا از زندگيش راضي نيست و همه يه كم و كاستي و مشكلي تو زندگي دارن. اوني هم كه گفته تو سني نيسيم تازه يه قرون يه قرون جمع كنيم درست گفته واقعا از همه برنمياد. شما مشخصه دلسوزشوني اون دخترهام ممكنه بيان درد دلي كنن برن. مثل زني كه خيانت ديده، زني كه بچه دار نميشه.. بهتره فقط شنونده باشيم