2789
عنوان

جاریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 87 پست
خوب ما باهم زیاد در ارتباطیم  وواقعا هم همدیگرو دوست داریم  دنبال تلافی کارهای بد همدیگه ...

مام همو دوس داریم اما چون همیشه تو گروه خانوادگی  تل گرام باهمیم از لحظه به لحظه خبر داریم اما اینکه بخوایم تک تک خبر بدیم چکار میکنیم نه واقعا اینجوری نیستیم.

مثلا یهو یه عکس میفرسته یکی. بعد بقیه میگن کجاست و مثلا میفهیم زن داداشم رفته فلانجا با دوستاش یا بچه هاش یا داداشم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مادرشوهرم گفته بود مگه ادم ب عروسم زنگ میزنه حالشو بپرسه؟!! منم رااااحت کرد ..

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

اگه پرسید بگو نه نزدم اخه فکر کردم شاید دوس نداره این کارا رو سری قبل من مسافرت بودم زنگ نزد 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
اگ مادر شوهرش بهش بها بده میتونه خوشو ثابت کنه.اگ اون جاری کوچیکه رو بخان هرکاریم بکنی آخرش اون عزیز ...

بیخود کرده ک عزیزتر باشه

هر ادمی اگ خودش بخاد میتونه جایگاهی ک باید رو بدست بیاره

من از جایگاه منظورم احترام اگرنه بنظرم اصلا مهم نیست کدوم جاری عزیزتره

احترام مهمه 

نه جاری جاری عقرب زیر قالی بود .. مادرشوهر عزرائیل 🤣

خخخخخخ 

😂😂😂😂😂

خواهر شوهر: وزیر جنگ

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
منم عین شمام و خونه مادرشوهرم همیشه دنبال بهانه و تلافی آن

خوب وقتی خوب باشی دیگه بهانه دستشون نمیاد 

البته اینو بگم که فک نکنین خانواده همسرم فرشته ان ،قطعا نیستن اهل دخالت نیستن ولی خوب یجاهایی یه کارایی رو که باید نمیکنن از سر خونسردی و ریلکسی ( که همون کارارو دیدم اینجا کاربرا بخاطرش چه قیامتی بپا میکنن) و من همه اونارو بخاطر همسر عزیزم میبخشم و اصلا به رو هم نمیارم ،بناربراین بهانه که ندارن که هیچ  ،بجز محبت و احترتم چیزی هم نمیبینن بنابراین روابطمون دوستانه و محترمانه است

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اون ک بچه س هنووووز بعدشم تازه ازدواج کرده هنوز هیچ سیاستی بلد نیست شما باااااید بتونی ب عنوان عر ...

نه عزیزم اصلا بچه نیست...خیلی با سیاسته..سیاستش بیشتره منه

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
تو زنگ بزن این بار دفعه بعد که شما رفتین ببین میزنگه یا نه 

میدونم اهل زنگ زدن نیس..آخه ی بار دیگه پارسال رفت مسافرت من زنگش زدم..ولی امسال که من رفتم زنگ نزد

بیخود کرده ک عزیزتر باشه هر ادمی اگ خودش بخاد میتونه جایگاهی ک باید رو بدست بیاره من از جایگاه منظ ...

که بمن که کلی بزرگتر از اونم نمیزارن😊