2777
2789
عنوان

ملکه باش(قسمت ۳)

204 بازدید | 6 پست

مهم نیست چی باشه ؛ اگه درسه، اگه کاره، اگه خوابه، اگه تفریح، اگه گردش ...

اگه واقعا بهت لذت میده انجامش بده

خیالت راحت باشه که بیهوده نیس

چون هدف این زندگی، رسیدن به ارامشه !

همیشه لازم نیست برای هر کاری که تو زندگیتون انجام میدید یه دلیلِ منطقی وجود داشته باشه!

پس انجام بدید چون دلتون می‌خواد، چون باحاله، چون اینجوری خوشحال میشید ...

هدف این زندگی ارامشه؟؟!!

جالبه اگه هدفو این بدونی همیشه خدا تو این دنیا حس ناکامی بهت دست میده...

من ک هدف زندگیم رشده

که در این راه خیلی وقتا واحبه پا روی دوست داشتنی هام بذارم 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تااینجا نظرهمه درست بوده. 😰

خیر

ادم عاقل فرق بین خوب و بد رو هم باید بدونه و بعد بره دنبال چیزایی که بهش شادی و انرژی و لذت میده

بهتره دوستان اول فکر کنن و بعد نظر بنویسن

خیر ادم عاقل فرق بین خوب و بد رو هم باید بدونه و بعد بره دنبال چیزایی که بهش شادی و انرژی و لذت مید ...

خب دقیقا دوستان هم همینو گفتن، گفتن عقل هم مهمه

لطفا درخواست دوستی ندید