2777
2789
عنوان

آیا باردارم

73 بازدید | 9 پست

من از بس بیبی زدم منفی شده دیگه نمیزنم تا مطمعن نشم. . . من دو روز از موعدم گذشته صبح ها حالت تهوع دارم بوی مرغ حالمو بد میکنه دیروز و پریروز کمردرد داشتم دیگه ندارم ترشح دارم تخمدونام یکم درد میکرد خوب شد بنظرتون باردارم؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم فردا بزن.انشالله که بارداری با این علائمی که گفتی.من سه شنبه موعدم بود .دوشنبه بی بی زدم دوبار مثبت شد.روزموعدم زدم مثبت شد.امروزم زدم مثبته.علائمم کمر درد خفیف  .انشالله که بارداری برات صلوات فرستادم

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
عزیزم فردا بزن.انشالله که بارداری با این علائمی که گفتی.من سه شنبه موعدم بود .دوشنبه بی بی زدم دوبار ...

علاعمت فقط کمردرد؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
عزیزم فردا بزن.انشالله که بارداری با این علائمی که گفتی.من سه شنبه موعدم بود .دوشنبه بی بی زدم دوبار ...

خوندم پست هاتو😍ماه پیش گفتی شیرخارگان بغلم خالیه😍منم ماه پیش گریه کردم ب امام حسین گفتم بشنو حرفای بقیه رو😢ینی میگی میشه منم حامله باشم

خوندم پست هاتو😍ماه  پیش گفتی شیرخارگان بغلم خالیه😍منم ماه پیش گریه کردم ب امام حسین گفتم بشنو ...

انشالله که هستی عزیزم😊من بعد 6 سال بی بی چکام مثبت شده.

علاعمت فقط کمردرد؟

تا چند روز پیش حالت تهوع و معده درد داشتم.که خوب شدن.الانم ترشح دارم.کمر دردم نمیشه گفت درد داره یجوری خیلی خفیف میگیره ول میکنه روزی چند بار.