2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

283 بازدید | 17 پست

بچاامن دولتی بودم انصراف دادم اومدم ازاد رشته حقوق    حالا هرکی میبینه میگه آزاد خوب نیست باید میرفتی پیامنور  دودلم کردن ب نظرت شما پیامنور بهتر بود😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بهتره پیامنور؟

من رشتمو دوس نداشتم واسه همین ..حقوق ک خوبه دولتی چی میخوندی؟

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

اشتباه کردی انصراف دادی ب خدا ببین اگ علاقه نداری ب حقوق اینم ولش کن اگ علاق داری بخونشششش ولی من جات بوودم دولتی ول نمیکردم مگ اینک علاقت ب حقوق خیلی باشههه ک انقد بخونی وکیل شی 

وقتی گار براش نبود حتی استاد خود رشته هم میگفت کار نداره 

شاید شرایط بعدن عوض میشد چه استاادی بوده دلسرد میکرد همه روووو ....منم زمانی ک میخاستم معلمی بخونم مشاور احمق گفت بازرش خرابه تربیت معلم نمیگیره الان ببین چ قد خوب شده   و من افسوس دارم میخورم من حقوق خوندم بی علاقه  متنفر بودم اررشتم  ولی ی دوست داشتم عاشق حقوق بود حتی نمره هاش از من‌پایین تر بود من خیلی درسخون بودم اخه  ولی خب رشتم دوس نداشتم اون با اینک مشروط شد ولی عشق وکیل شدن داشت انقو خوند تا شد وکیل اونوقت من بیکار و علاف تازه با اون همه نمره های خوب ۰ون سردرگم بودم نمیدونستم دگ چی میخام جز معلمی سردرگم شدم توام اگ علاقه داری ب حقوق پس کار خوبی کردی عزیزم