2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برگشته گفته زنه چاق درخواست دوستی داده خداییش اعصابم خورد شد بمیرم برات 

دقیقا منتم گذاشت که من بهت وفادار بودم اخه وفاداری منت نداره باید وفادار باشه دیگه

واقعا چرا مردا اینقدر در مورد همه چیزه زنها نظر میدن ؟ حتی به نوع جیشیمون هم کار دارن والاع   حالا خودشون سرتا پا عیب و ایرادنا .

تقصیر خودمونه از بس برای هرچیزی ازشون نظر خواهی کردیم . خاک تو سرم با این رضا رضا گفتنام . اه     

دقیقا منتم گذاشت که من بهت وفادار بودم اخه وفاداری منت نداره باید وفادار باشه دیگه

ای خداااا...حالا من بعد از زایمانم چاق موندم شوهرم فیلما مجردیمو دیده (البته توپول دوس داشت همیشه)میگه برو ورزش یکم لاغر بشی.میگم من بخاطر تو و این بچه اینجوری شدممممم...میگه نه بخدا بخاطر خودت میگم که اذیتی...آخه تو کار کردن و راه رفتن مثل قبل زرنگ نیستم.کلا مردا همینجورین 

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  
168قدم و 58 وزنمه نه من ده اضافه کردم همون بعد زایمان کم کردم میگه باید هشتاد بشی عمرامن با این وضع ...

اخه هشتاد ک میشه ۱۲ کیلو اضافه وزن. ۷۰ خوبه.تغذیه تو خوب کنی درست میشه چون شیر میدی بیشتر باید بخودت برسی از نظر تغذیه.