2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

که این شوهر به درد نمیخوره ...  کسی که درکی از شرایط زن تازه زایمان کرده ش نداره و به جای کمک ...

اخلاقش خوبه منم دوستش دارم وگرنه به خاطر این حرفا تا حالا یه فکری به حال خودم کرده بودم البته جرات طلاقم ندارم

میگه به مامانم گفتم من زن چاق میخوام گفته چاق میشه 

چاق ها شوهرشون میگه لاغر شو لاغر ها شوهرشون میگه چاق شو

دنیا همینه هیشکی قانع نیست تو هم خودتو ناراحت نکن الان چاق بودی میگفت لاغر شو

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اخلاقش خوبه منم دوستش دارم وگرنه به خاطر این حرفا تا حالا یه فکری به حال خودم کرده بودم البته جرات ط ...

بهش بگو آجیل چهارمغز، گوشت لخم، ماهی، میگو بخورم با هفته ای دووعده پیتزا و همبرگر شاید چاق بشم یک کم!

بحث کنه خیلی پر رویه همچین حرفی بزنی ب یه زن.مگه لاغری؟ اخه خانم ها بعد بارداری چاق میشن

168قدم و 58 وزنمه نه من ده اضافه کردم همون بعد زایمان کم کردم میگه باید هشتاد بشی عمرامن با این وضع هشتاد بشم