padina1 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 73 عنوان صبح پاییز 47 بازدید | 4 پست سلام دوستان گل صبح زیبای پاییزتون بخیرشما تو خونه چکار میکنید حوصله تون سر نره؟؟😘 1398/07/10 | 09:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farindokht عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 2015 من عاشق صبح زود بیدار شدنمریا نباشه نماز و سوره یس هر روز😊کار خونه نظافت و آشپزی و ایناورزشکارای درسی هم دارمبعد یهو روز به پایان میرسه😅 اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
padina1 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 73 من عاشق صبح زود بیدار شدنم ریا نباشه نماز و سوره یس هر روز😊 کار خونه نظافت و آشپزی و اینا ورزش ... موفق باشی گلم منم صبح زود پا میشم ولی ساعت 8/5 ک میشه دیگه هیچ کاری ندارم تا غروب ک همسرم بیاد
farindokht عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 2015 موفق باشی گلم منم صبح زود پا میشم ولی ساعت 8/5 ک میشه دیگه هیچ کاری ندارم تا غروب ک همسرم بیاد خب ببین علایقت چیه. به اونا بپردازمن کارای هنری رو پیشنهاد میکنم واسه روحیت عااااالیه. خودم خیلی علاقه دارم ولی نمیرسم اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
padina1 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 73 خب ببین علایقت چیه. به اونا بپرداز من کارای هنری رو پیشنهاد میکنم واسه روحیت عااااالیه. خودم خیلی ع ... کارهای هنری نقاشی رنگ و روغن عاشقشم چنتا تابلو کشیدم خیاطی ک مزون داشتم دوس دارم باز مزون بزنمگیتارم خریدما ولی چون فک میکنم خیلی سخته از یاد گرفتنش پشیمون شدم