2821
2789
ممنون عزیزم👌

😚❤

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
خونه ی اقواممون که ما رفتیم یه طبقه چندتا پله میخورد میلفت پایین از سطح زمین طبقه بالاش هم چتدتا پل ...

اره همینحوراس تفریبا نه یه محله هایی فقط ویلایی ولی تو همون محله ها هست ک اپارتمان های شخصی ساز و شرکتی ساخته شدن 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افتضاح😁

داخل تراکم بافتش بده دیگ حتمن..سر کوچه خیابونا نزدیک به ب بلوار اصلی ملارد ک بهتره نه؟همینطور سمت شرقی بلوار اصلی.ینی از پایین بلوار دست راستیها......راستی!مجتمع لاله چطوره فقط میدونم تمیزو تازست خوش ساخته.پارکینگ و نگهبانی امنیتم داره...🙏🤓🙏🤓☺️🤓

بده خیلی

داخل تراکم بافتش بده دیگ حتمن..سر کوچه خیابونا نزدیک به ب بلوار اصلی ملارد ک بهتره نه؟همینطور سمت شرقی بلوار اصلی.ینی از پایین بلوار دست راستیها......راستی!مجتمع لاله چطوره فقط میدونم تمیزو تازست خوش ساخته.پارکینگ و نگهبانی امنیتم داره...🙏🤓🙏🤓☺️🤓

نیا

هیچ خاطره خوبی از این شهر ندارممردم شریف، در همه جا پیدا می شه. اما شهرهای کوچیک اطراف تهران نواحی ج ...

ملارد خوب نیست! دو قدم بیا اون طرفتر، شهریاربهتره یکم

2790
2823
2791
2779
2792