2777
2789

یه چیزه جالب بهتون بگم من قبلا دردپریودیم خیلی زیاد بود اما ازوقتی که دخترمو به دنیا آوردم دردهام خیلی خیلی کم شده یه ذره دردمیکنه واقعا راحت شدم 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
رو من نمیدونم چرا شیاف تاثیر نداره اتفاقا دو ماه پیش استفاده کردم اما اثری نداشت نمیدونم چرا شما ...

آره یه دونه قبلا تا ۳ تا ژلوفنم خوردما اما همون یه دونه شیاف حالمو خوب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه دردو همیشه تحمل میکردم ولی بعضیا مسکن میخوردن   مفنامیک و ژلوفن و اینا خودم تازگ ...

دقیقا منم هنوز ک هنوزه دردو تحمل میکنم  خودمو‌زجر میدم نمیخورم‌ میزارم‌دردبکشم اخه ی مدت انقدر سردرد میشم دیگ مسکن روم‌اثر نمیزاره‌واسه همین واسه پریودایمم نمیخورم 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
یه چیزه جالب بهتون بگم من قبلا دردپریودیم خیلی زیاد بود اما ازوقتی که دخترمو به دنیا آوردم دردهام خی ...

خوش به حالتون

مامان منم همیشه میگه 

اما هنوز بچه ندارم

طبیعی زایمان کردین؟

منی که هر سری انقد حالم بد میشد که کارم به دکتر و سرم میکشید این ماه هیچ کدوم از اینا اتفاق نیفتاد. دو روز اولو کیسه آب رو داغ میکردم میذاشتم رو رحمم .خیلی خوب بود واقعا برای من

😄😄😄
آره یه دونه قبلا تا ۳ تا ژلوفنم خوردما اما همون یه دونه شیاف حالمو خوب میکنه

قرص نوافن بخور‌ هم ژلوفن داره هم استامینفن هم پروفن اگ اشتباه نکنم کپسوله سه تارو داره داخلش از ژلوفن بهتره .من دکار واسه دندونم‌داده بود استفاده میکردم  واسه سردرد هامم میخوردم خواهرمم واسه پریودی میدم موثره

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

ببین عرق رازیانه استفاده کن به غیر از دوره پریودی .من استفاده کردم واقعا خیلی خوبه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
ببین عرق رازیانه استفاده کن به غیر از دوره پریودی .من استفاده کردم واقعا خیلی خوبه

جدی؟

اتفاقا میخواستم بخرم خود رازیانه رو دم کنم بخورم گفتم نمیدونم اثر کنه یا نه.

آخه شنیدم میگن خونریزی رو زیاد میکنه؟!

حالا اگه دردو کم کنه استفاده میکنم

دقیقا منم هنوز ک هنوزه دردو تحمل میکنم  خودمو‌زجر میدم نمیخورم‌ میزارم‌دردبکشم اخه ی مدت انقدر ...

عزیزم سر دردتو پیگیری کن حتما.

عوامل مختلفی میدونه داشته باشه شاید ویتامینی چیزیت پایین باشه خدایی نکرده. پزشک اون وقت تشخیص می‌ده

منم درد پريود وحشتناك دارم.بعد سالها واسه مقابله با درد به اين نتيجه رسيدم:

١.نخوردن غذا هاى نفاغ از چند روز قبل و در طول پريود

٢.شروع خوردن مفناميك اسيد از اولين لكه و قبل از شروع درد.وقتى درد شروع شه ديگه هيچ مسكنى كارساز نيست.

٣.استراحت و تحرك كمتر

٤.كيسه آب گرم كه با يه پتو بسته شده به شكم

خانما یه سوال من هفته پیش روز 15 پریودیم نزدیکی داشتم بدون جلوگیری‌‌از فردای اون روز هر روز تقریبا یه ساعتایی مثل دم ظهر و عصرا  و شبا گر گرفتگی کمردرد و دل درد ک انگار همین الان‌پریود میشم دارم چند بارم‌ببخشید ترشحام ک رو لباس زیرم‌بود‌یه کوچولو حالت خونی بود .از قسمت ران پام وسطش هم تا ساق پام درد دارم‌ نمیدونم‌چیه