2777
2789
عنوان

بارداری

149 بازدید | 21 پست

من این ماه قرص لتروزول و آمپول گونال اف  زدم.   سونو رفتم گفت تخمدانم کار کرده.   الان اقدام کردم. به نظرتون چند در صد احتمال داره همین ماه بچه دار بشم؟ 

امروز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۵ درصد

بااجازه استارتر ببخشیدا من پهلوچپم ازامشب یکم دردمیکنه خفیف خیلی کم،بعد ترشح ندارم حالتای مثل پریدی از ۲۱پریدی میاد سراغم وبعد خوب میشه نه همش ،الان فردا بیادشش روز مونده به پریدیم امکان بارداری هست اکثرشبام اقدام داشتم دسشوییم زیاد میرم

شما هم دارو مصرف میکردی؟؟ 

نه عزیزدل من تیرماه یه سقط داشتم توپنج هفته وچندروز بعد این ماه اولین اقدامم بود برای همین نگرانم همش میگم کلش حامله باشم بعد سقطم خیلی ناراحتم برای بچه‌ تا باز خدا بهم‌ نی نی نده دلم اروم نمیگیره

نه عزیزدل من تیرماه یه سقط داشتم توپنج هفته وچندروز بعد این ماه اولین اقدامم بود برای همین نگرانم هم ...

عزیزم بهش فکر نکن  آرامش داشته باش   یه وقتی میبینی بارداری. خودت جا میخوری.   ولی هی پیگیر باشی. و باردار نشی اعصابت خورد میشه 

عزیزم بهش فکر نکن  آرامش داشته باش   یه وقتی میبینی بارداری. خودت جا میخوری.  &n ...

همون دیگه واقعا اینجور خیلییی بده الان همش انتظار دارم نمیتونم بیخیال باشم ،استارتر سردبودنم میشه علائم بارداری باشه خیلی سردم میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز