2777
2789
عنوان

مشکل لاینحل

151 بازدید | 4 پست

تا حالا شده دردی توی دلتون باشه نتونید به نزدیک ترین کسانتون یا حتی غریبه ترین آدم ها بگین.

نمیگین چون نمیدونید اصلا کسی هست بفهمه شما چی میگین یا شایدم واقعا کسی نیست.

مشاور میرین به امید یه حرف خوب.

دلتون پرتر از قبل برمیگردین.

واقعا همه مشکلات راه حل نداره.

من به این نتیجه رسیدم یه سری مشکلات تو زندگی هست راه حلش فقط تحمله.تحمل هم گاهی کم میاره.

بعد که تحملت تموم شد دوباره تحملت رو شارژش میکنی بازم تحمل میکنی.

مشکلی که نه مقصر داره و نه راه حل.💔

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

تا حدودی درکتون میکنم، منم یه مشکل لاینحل دارم که به هیچ کس نمیتونم بگم، راه حلش بازگشت زمان به عقبه که محاله... اما مقصر داره بر خلاف مورد شما...همه امیدم به خداست که بهم نظر کنه، چون جبران کننده تمام چیزهای از دست رفته ست! (یا رادّ ما قد فات!)

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حدودی درکتون میکنم، منم یه مشکل لاینحل دارم که به هیچ کس نمیتونم بگم، راه حلش بازگشت زمان به عقبه ...

انشالله خدا حال دلتون رو خوب کنه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...