2777
2789
عنوان

تاحالا شده...

290 بازدید | 11 پست

تاحالا شده تو شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام یا عکس پروفایل و... کسی چیزی رو به نمایش بذاره که شما مطمینید تظاهره یا الکیه ؟

شرح بدید لطفا

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

مثلا من دوست صمیمیم رابطه ی خوبی با باباش نداشت همیشه ازش گله مند و  متنفر بود اما تو اینستاش روز پدر و اینا میذاره بهترین باباس دنیا و ال و بل😑

بله خیلی ...  یکی همکلاسیام بود قبل از اینکه بره سرکار پروفایلاش خفن بود ولی بعد که رفت سرکار  پروفایلاش کلی تغییر کرد دیگه عکسای خودشم نزاشت ... اگه میذاشتم یا حجاب بود

🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم از جاریش متنفره.همیشه پشتش حرف میزنه  حسادتشون میشه به هم. بعد واسه تولدش استوری گذاشته بود که مثل خواهرمی و قربون صدقه.

اگه نمیدونستم میگفتم وااای چقدر دوتا جاری باهم خوبن

اوووف

تا دلت بخواد

یه همسایه داریم‌که از لگن بچه اش تا شام رستورانش میذاره وضعیت

یک هفته بعد از فوت پدر اگرین کاظمی

اومده توی وضعیت یه عکس خانوادگی از اونا گذاشته و نوشته طناز جونم تسلیت میگم

بهش میگم آشناس؟

باناراحتی میگه اره😕

میگم این که مال یه هفته پیشه

تندی عکس رو برداشت.

اخه یکی نیس بهش بگه مگه مجبوری؟!

اوووف تا دلت بخواد یه همسایه داریم‌که از لگن بچه اش تا شام رستورانش میذاره وضعیت یک هفته بعد از ف ...

😅😅😅

یه چیز بامزه ای تعریف کنم براتون یه دوستی دارم هرچی میخره لوازم خونه وا میستاده کنارش عکس میگیره میزاره اینستا 😂😂😂

چند وقت پیش تی وی نو خریدن از بچش عکس گداشت کنار تی وی 

بعد یدونه ازین مجسمه بزرگا کنار سالن میزارن خریده بود کنار اون عکس گرفته گذاشته

سفر که بخواد بره از چمدون بستن استوری میزاره تااااا زمانی که برگردن همه ی جزئیات استوری میزاره. 😂😂

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
یه چیز بامزه ای تعریف کنم براتون یه دوستی دارم هرچی میخره لوازم خونه وا میستاده کنارش عکس میگیره میز ...

وای اره خیلیا اینطورین کم مونده از دستشویی رفتن هم عکس بذارن. من هرکس اینجوری حوصله سربر باشه هرجقدرم اشنا ،انفالوش میکنم

یه چیز بامزه ای تعریف کنم براتون یه دوستی دارم هرچی میخره لوازم خونه وا میستاده کنارش عکس میگیره میز ...

اين كه چيزي نيس دوست من هرررو روز از چاييش عكس ميگيره يه شعر مينويسه ميذاره استوري ما هي دست و فنجون اينو مجبوريم ببينيم

دهنمون سرويس كرده

ديكه بقيه چيزا كه بمااااند

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
اين كه چيزي نيس دوست من هرررو روز از چاييش عكس ميگيره يه شعر مينويسه ميذاره استوري ما هي دست و فنجون ...

من یه دوست دارم دهن خودشو سرویس کرده واسه این چیزا . مثلا از کیک پختنش میخواد عکس بگیره یه ساعت ظروف مختلف درمیاره چیدمان میکنه و... یبار میخواستم از بچش عکس بگیرم مثلا یهویی. لباسشو عوض کرد. یه زاویه قشنگ خونه بچه رو نشوند. اسباب بازیای خاص اورد . هی همه چی رو پشت زمینه تغییر داد و درست کرد واسه یه عکس یهویی

من از کسایی که تا میرن رستوران یا بستنی خوری یا هرچی، از خودشون عکس میگیرن و از غذاهاشون عکس میگیرن‌میزارن پروفایل خیلی بدم میاد، کارشون اوج خزبازیه

خدایا مرسی